Aniston

De største trends til mænd i 2020: Sølvtonede halskæder, cargo og bowlingskjorter

År 2020 byder på et virvar af forskellige trends (som så mange andre år), og i år er der især fokus på bæredygtige design, polkaprikker og sølvtonede halskæder. Det handler både om at være selektiv og bæredygtig i sin måde at være forbruger på – men det skal stadig være på den rigtige måde. 

Mangler du inspiration til stilen? Så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de største trends til mænd i 2020/2021.

Smykker, smykker og smykker: Guldtonede halskæder og sølvtonede halskæder

Om det er sølv eller guld, der hitter, skifter hele tiden – og langt hen ad vejen handler det også om, hvad du selv synes er pænt til dig. I dag kan du nemlig gøre, som du vil. Bland det, eller lad være. Der er ingen regler længere.

Chunky og store sølvtonede halsker og guldtonede halskæder er det nyeste nye. Se sølvtonede halskæder og guldtonede halskæder som det ultimative smykke, der fuldender dit outfit. 

Cargobukser er trenden, du ikke kommer udenom

Den næste store trend i 2020 minder en hel del om militærstil, da det er et par bukser taget direkte fra Anden Verdenskrig: Nemlig cargobukser. 

Dine cargobukser skal ikke nødvendigvis være den kendte militærgrønne farve – brun, beige, lilla, brun, sort, denim med mange flere er mere end godkendte. Kombinér dem med en guldtonet halskæde eller sølvtonet halskæde og en hvid t-shirt – og bum, så har du et outfit, der vil frem i livet.

Bowlingtrøjer har fundet vej fra catwalken til gadebilledet

Den tredje trend, vi vil tage et kig på i dag, er bowlingtrøjerne, som er blevet utroligt populære. Hvis ikke du ved, hvad vi mener med en bowlingtrøje, er det den firkantede skjorte lavet af  skinnede, blødt stof med en firkantet krave. De hedder bowlingtrøjer, fordi de ser ud som de skjorter, bowlingspillere traditionelt har på. 

De forskellige bowlingtrøjer kommer i forskellige mønstre. Jo vildere, jo bedre, men er du ikke så god til vilde mønstre, kan du starte med en ensfarvet, stribet eller prikket udgave – og kombinér den så med en sølv- eller guldtonet halskæde. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce