Aniston

De røde læbers æra

Fine rødlige læber for en slik - der smager af slik.

Vi kan ikke komme uden om dem: De røde læber!

De er overalt, og de ser fantastiske ud - til dem, der kan bære dem.

Men vi er nogle, der har det svært med de højrøde læber, og som aldrig kommer til at se sådan rigtig tjekkede ud med dem.

Derfor er jeg også glad for, at der findes nuancer, som ikke er rød-røde, men som stadig er super funky og lækre.
ANNONCE
De røde læbers æra
Jeg har for nyligt kastet min kærlighed over Mineral Moisturizing Lip Tint  SPF 8 fra e.l.f. Cosmetics i farven Rose.

Den er rødlig uden at være højrød, og så er den helt blød at påføre læberne, fordi den bl.a. indeholder shea smør, jojoba olie, kokosolie og  vitamin E, som giver fugt til læberne samtidig med, at læbestiften altså giver en flot og dækkende farve.

Man behøver således faktisk ikke et tyndt lag læbepomade eller læbebalsam under sin læbestift, fordi læbestiften fugter dejligt.

Herudover er designet på læbestiften smalt. Den passer dermed perfekt ned i clutchen, og selve stiften er så smal, at den er meget nemt at påføre - selv uden spejl.

Farven holder fint, læbestiften er 100 % mineralsk baseret, indeholder SPF 8, så den beskytter let mod solens hårde stråler i denne tid, og så smager den lidt sødt. Og det bedste af det hele er, at denne minerallæbestift har en typisk lav e.l.f. Cosmetics pris!

Prøv den, hvis du gerne vil give dine læber lidt wow-effekt - uden at gå all in på de røde læber.


Mineral Moisturizing Lip Tint  SPF 8 fra e.l.f. Cosmetics forhandles online til vejl. udsalgspris på 34 kr. (findes i øvrigt i i alt 8 farver.)
ANNONCE
De røde læbers æra
Del

Seneste nyt

Annonce