Aniston

De kræsne singlemænd

Ikke kun kvinder, der har det svært

Man hører så meget om de kræsne singlepiger, men det er desværre ikke kun kvinder, der vælger at forblive singler - De kære singlemænd er lige så kræsne og har ligeså svært ved at finde en partner, der matcher deres ønsker. Så det at finde "hele pakken" er ikke nemt, uanset hvilket køn man har.
ANNONCE
De kræsne singlemænd
Jeg har taget en snak med en af de dejlige singlemænd Martin, for at høre, hvorfor han er single, og hvad det er, han søger, som er så svært at finde.
 
Martin er 30 år gammel, mørkhåret, har store brune øjne, er intelligent, sjov, har et fantastisk smil og har styr på karrieren, som han har brugt blod, sved og tårer på. Men selvom han er en af de fyre, som mange kvinder vil vende sig om efter på gaden, så har han ikke nemt ved det med at finde kvinden i sit liv.

Martin er vokset op i et hjem fyldt med kærlighed, en beskyttende storesøster, en mor, der er pædagog og en far, der laver stråtag. Så der var ikke langt til fløjlsklapbukser og lilla ble.

Martin har stadig traumer over sin hjemmestrikkede hue med teksten, "Atomkræft nej tak" og "Luk Barsebæk". (Kan I se det for jer?) Men trauma eller ej, noget rigtigt må hans familie have gjort, for han virker til at være noget nær den perfekte fyr.

Hvor længe har du været single, og hvad er det du søger hos en pige?
Jeg har været single i knap to år, men jeg har "ledt" efter en kæreste i et års tid.

Hvad jeg søger hos en kvinde, er jo straks værre, men jeg forsøger; sjæl, livsglæde, humor, stil, rejseglæde, eventyrlysten, selvstændig, pragtfuld, overskudsmenneske, stort hjerte, selvtillid uden arrogance, et godt menneske, styr på sin karriere, men behøver ikke være direktør, ambitiøs, men klar til og ville starte familie inden for et par år.

Alder skal være mellem 25-29. Sidste krav, gnisten og kemien skal være der, så kan det jo være min liste falder fra hinanden. Hehe..

Hvordan har du det med at date?
Jeg har mødt rigtig mange pragtfulde og fantastiske piger i forskellige sammenhæng, men har bare ikke mødt den pige, hvor man følte, at hende og dette her kan jeg leve med resten af mit liv.

Jeg har intet imod at date, syntes det er ganske hyggeligt, man mødes med en ny person, får nogen nye indtryk og oplevelser. Det med at være nervøs, er ikke noget, jeg tænker over, det der desværre kan ske med at date mange, er jo at man risikerer at ramme en sædvanlig smøre, man fyrer af, og så bliver daten kedelig og ligegyldig og det, der måske kunne være den eneste ene, bliver tabt, fordi man havde en slags standart-date til at starte med.

Hvad mener du om nutidens kvinder, som jo er meget selvstændige og er lidt ala "Jeg kan klare det hele selv"?
Jeg syntes det er fantastisk at kvinder i dag er selvstændige og uafhængige, det med at skulle vise verden, at de sagtens kan klare alt, er fint.

Der hvor det desværre nogen gange går galt, er, at man stadig som kvinde, bliver nødt til at skulle overbevise en masse mænd på sin vej om, at man ikke er en svag kvinde. Den del gør, at der er mange kvinder, der desværre påtager sig en hård og kynisk maske og glemmer, hvad det vil sige at være blød, rar og Kvinde.

I den forbindelse hører man jo ofte kvinder komme med kommentarer om at, "han var ikke mand nok til mig", eller "mine ambitioner skræmmer mænd væk". Jeg tvivler på, at det er ambitioner eller selvstændighed, der skræmmer mænd, mere det, at kvinder glemmer at tage masken af, når de kommer hjem og bare er sig selv.
ANNONCE
De kræsne singlemænd
Hvad bliver din fritid brugt på?
Fritiden går vel som med de fleste, venner, familie, når tiden er der, lidt kropspleje for at holde den nogenlunde pæn, ellers hygge jeg meget med at læse, når jeg kan finde tiden og se så mange film som muligt.

Selv om det er svært at putte sig selv i den kategori, er jeg nok det, som man ville kalde metroseksuel. Jeg går meget op i mode, og tøj og sko er hovedudgiften hver måned.

Jeg bruger mange timer på shopping i alle aspekter og elsker, at jeg for første gang har en lejlighed, som jeg syntes er helt perfekt indrettet.

Udover det kan jeg fortælle, at jeg er super social og en ballademager, festabe og hyggebamse, filmfreak og bognørd, loyal og trofast, det er lige meget om du er kæresten, veninden eller familien.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men hvordan scorer man dig så?
Jeg ved ikke hvordan man scorer mig, men muligheden for at kunne holde mig fanget med en spændende samtale er absolut nummer et på listen.

Jeg elsker at tale og have en, der kan hamle op med mig, jeg kan godt styre en samtale, hvis jeg ikke får input eller modstand, og det keder mig bravt hver gang.

Samtidig er jeg jo nok som de fleste andre mænd tilbøjelig til at falde for udseende først, men dufte er også en stærk faktor hos mig.

Sidst men ikke mindst, har du opgivet håbet om at finde kvinde i dit liv?
Jeg har ikke opgivet troen på kvinden i mit liv, men forventer ikke, at hun bare dukker op.

Så piger, som I kan se, er der stadig håb forude. Der findes nemlig stadig dejlige, intelligente singlemænd som ønsker og søger det samme, som vi kvinder går og drømmer om. Så problemet med at finde en partner, er ikke kønsbestemt. Det er nok også derfor, at der er 1,9 millioner single-danskere, som BT havde skrevet for et stykke tid siden.

Er du single, og leder du efter Mr. Right så tag imod Martins råd: Læg den hårde, kyniske maske fra dig når du kommer hjem, det kan i hvert fald aldrig skade...

Held og lykke til jer alle, og ikke mindst til Martin
ANNONCE
Del

Seneste nyt