Aniston

De gik igen

Levende døde

Der er mange underlige og interessante historier om spøgelser, ånder og døde, der går igen. Ikke mindst leder fantasien os ofte på afveje, når vi befinder os i kælderen, på loftet, på trappeopgangen midt om natten og ikke mindst på slotte og i ruiner rundt omkring i verden.
ANNONCE
De gik igen
Der er dog det ved det, at disse tre personer rent faktisk ikke var døde, da de gik igen. Dette er nærmere en historie - eller tre små - om hvad mennesket vil gøre for en lille bonus, og hvordan computersystemer til tider fejler.

Hun gik igen
Først en lille en fra Romanien, hvor en 27 årig mand var i mindre pengenød. Den unge mand valgte en let, men knap så smart udvej, da han gik til sin chef for at låne penge.

At han lånte penge af chefen er ikke det usmarte ved historien. Manden valgte imidlertid at fortælle, at hans mor var død, og at han manglede penge til hendes begravelse.

Chefen blev dog en anelse misfornøjet, da den selv samme moder pludselig gik igen for at besøge sin søn på arbejdspladsen, og den unge mand måtte tilbagebetale lånet og derefter forlade sin arbejdsplads med en fyreseddel i hånden og en anmeldelse for bedrageri hængende over hovedet.

Computere er ikke altid fejlfri
Andre oplever pludselig at være blevet dræbt af systemet. Forestil dig, at computeren i banken ikke vil kendes ved dig, og skrankepaven, der kigger koldt ned på dig med bemærkningen:

"Nej da, det kan du ikke. Du er død!"

Det var hvad en 77-årig ældre dame oplevede, da hun ville trække nogle penge ud af sin konto. Skrankepaven blev en anelse bleg om munden, da hun måske troede hun så et spøgelse. Den ældre dame var i hvert fald sikker i sin sag, da hun svarede igen:

"I know I'm quite long in the tooth now but I'm certainly not dead".

Man fandt dog ud af, at det var en fejl.

Måtte ikke få mere pension
Ligeledes opdagede en 73-årig mand til sin undren at han ikke havde så mange penge, som han havde regnet med, og han bad sin datter om hjælp. Da hun kontaktede myndighederne kunne de fortælle, at han var død.

Det var han imidlertid ikke, og fejlen er nu rettet, men først efter at myndighederne fik datterens vrede at føle.
ANNONCE
Del

Seneste nyt