Aniston

De fede iPad-apps

Aldrig har det været nemmere at finde et hotel, lave madplan og sortere sko.

De fede iPad-apps
Tiden, hvor vi såede tvivl om, hvad man egentlig skulle bruge en iPad til, kan man vel godt kalde forbi?!

I hvert fald har iPad'en efterhånden fået sin eksistensberetigelse på både job og fritid hos de fleste.

Her er tre fede app's, som du bør kende:

Hotels.com: Book hotel, få tilbud og browse på skylinen
Online-bookingportalen Hotels.com har netop introduceret en helt gratis og specialdesignet iPad-applikation, der gør det super nemt at booke hotellet på farten.

Det kan man også via sin smartphone, fordi de også har en app dertil, I know. Men på iPad har man fordelen af den store skærm.

App’en, der er tilgængelig på mere end 30 sprog, giver dig mulighed for at søge og booke hotelværelser på mere end 140.000 hoteller i hele verden. Du kan se 20.000 last-minute tilbud, browse mellem sindssygt mange hotelanmeldelser og finde gode tilbud tæt på det sted, du lige befinder sig.

Herudover kan du sidde og browse rundt på en skyline med hoteller. Cool cool!

My Fashion Closet
Hvor Hotels.com app'en måske har lidt mere bred appeal på den anvendelige måde, er My Fashion Closet vist mest for kvinder.

Den giver dig mulighed for at sammensætte tøj, inden du tager det på, så du kan se, hvordan outfittet kommer til at se ud - inden du hiver det ud af skabet.

Det eneste, du skal gøre, er at tage billeder af alt dit tøj, og lægge det på din iPad (og det kan jo nemt tage en god rum tid!!), og så er du klar til at få det gyldne overblik og sammensætte klude på virtuel facon.

Madopskrifter.nu
Hvis du er mere til gyldent overblik i køleskabet end i klædeskabet, så findes der flere gode apps, der handler om madplaner, opskrifter og andet lækkert.

Madopskrifter.nu er blot en af dem, og den kan bruges til at lave indkøbslister, finde opskrifter og meget andet. Ganske anvendeligt i en travl hverdag - og så fylder 1300 opskrifter meget mindre på iPad end på kogebogshylden.


Og husk så, at til en iPad hører et lækker cover. Uuuh, endnu en chance for at shoppe!


Har du en god iPad-app, du vil dele?
ANNONCE
Del

Seneste nyt