Aniston

De billigste backpacker-destinationer i verden

Klædt på til rygsækrejsen med gennemsnitspriser og mobilbooking via Hotels.com.

De billigste backpacker-destinationer i verden
Backpacking er en populær disciplin og ikke længere kun forbeholdt de helt unge.

Eventyrrejsen med rygsæk er nemlig først og fremmest en billig rejsemåde, der giver mulighed for at se store dele af verden for et mindre budget. Men herudover bliver det også nemmere og nemmere at spænde rygsækken på og tage ud i verden, fordi rejsende bl.a. kan blive hjulpet på vej af rejseapps på mobilen eller iPad.

Hoteleksperten Hotels.com’s seneste Hotel Price Index sætter navn på de ti gennemsnitligt billigste backpacker-destinationer for danske rejsende med hang til rygsæk, eventyr og nye oplevelser.

Prisvenlig ferie i Asien og Oceanien
Listen over de mest prisvenlige backpacker-destinationer indeholder primært asiatiske destinationer såsom Pattaya (392 kr.), Ho Chi Minh City (492 kr.) og Bangkok (493 kr.).
 
Men også Auckland i New Zealand er, med gennemsnitligt 618 kr. pr. nat, på listen over budgetvenlige destinationer for backpackere og andre prisbevidste rejsende. 
 
Book i sidste øjeblik og spar penge
Som impulsiv rygsækrejsende har man dog også ofte behov for at finde de bedste priser på overnatning i netop den by, man ender i på rejsen.
 
”Når man rejser med rygsæk, rejser man ofte meget mere impulsivt, end man ellers ville gøre. Man hører om gode afstikkere på sin vej fra andre rygsækrejsende, og man er mere fleksibel med sin tid. Det kan ofte udnyttes til egen fordel, fordi man så kan booke overnatning i sidste øjeblik og få denne til en rigtig god pris,” forklarer David Bækholm fra Hotels.com.
 
Hvis man venter med at bestille overnatningen til sidste øjeblik, kan man med fordel booke hotellet via mobilen eller tablet og dermed få adgang til sidste-øjebliks-tilbud netop der, hvor man befinder sig.
 
Hotels.com’s app til mobil og tablet viser nemlig altid ”Aftenens lokale tilbud”, der er tilpasset det sted, man befinder sig.
ANNONCE
Hanoi                                                321 DKK
Chiang Mai                                      357 DKK
Pattaya                                             392 DKK
Ho Chi Minh City                            492 DKK
Bangkok                                          493 DKK
Ko Samui                                        548 DKK
Krabi                                                568 DKK
Phuket                                             577 DKK
Auckland                                         618 DKK
Bali                                                   656 DKK


 
Kilde: Hotels.com Hotel Price IndexTM (HPI®)
ANNONCE
Del

Seneste nyt