Aniston

Davines Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso

Mat voks med ekstra hold i den fineste emballage, der pryder på badeværelset.

Den ligner en skøn lille dessert, når man åbner den første gang. Og den flotte Davines-emballage er jo ganske enkelt en fryd for øjet, når den står der på badeværelseshylden. Nå ja... Og så er det faktisk også en god hårvoks!
ANNONCE
Davines Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso
Davines er kendt for deres skønne emballager, der bare ser lækre ud, når de står der på siden af badekaret eller på hylden.

Og når man køber et dyrt hårprodukt, så gør det jo heller ikke noget, at man får en lille lækker sag at kigge på oven i købet.

Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso er ingen undtagelse, når det gælder den fine emballage. Men derudover er det en hårvoks med ekstra stærk hold og mat effekt.

Nemt med godt resultat
Men hvor man ofte støder på hårvokse, der er helt umulige at få af fingrene igen - og at vaske ud af håret, lige så snart de har lidt hold, ja så er Davines Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso enormt nem at have med at gøre.

Voksen er blød, nem at fordele og nem at vaske ud igen. Stort plus, når man tænker på, at overskydende voks kan sidde i hårbunden i meget lang tid, hvis den ikke bliver vasket ordentligt ud - bvadr!

Davines No. 2 Mat Moulding Gesso er dog vandopløselig og dermed nem at få helt ud af håret og af hårbunden og giver desuden et godt hold i lang tid - helt uden at tynge de tynde skandinaviske lokker.

Voksen indeholder desuden olier, som nærer og plejer håret. Og den kan bruges til alle hårtyper.

Davines til tilbudspris
Davines forhandles normalt hos frisøren - og har dermed også en "frisørpris".

Men hvis du vil spare en net sum på Davines' produkter, kan du med fordel klikke dig ind på Nicehair.dk, hvor eksempelvis Davines Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso, der normalt koster over 200 kr., fås for noget nær halv pris.

Siden forhandler også en lang række andre produkter fra Davines' Styling Spaec for Wizards-serien, så hvis det er tid til forskønnelse af badeværelset (og nye hårplejeprodukter), kan man, trods de billige priser, hurtigt shoppe sig fattig i de gode sager på hjemmesiden.

Davines Wizard No. 2 Mat Moulding Gesso 100 ml har en vejl. udsalgspris på 215 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce