Aniston

Davines Well-Being De Stress Shelter

Aniston.dk har testet produktet, der beskytter mod forurening, sol og saltvand - og fundet ud af, hvor det købes billigt.

Hud og hår har brug for ekstra beskyttelse mod alle de fæle ting, vi udsætter dem for.
Davines Well-Being De Stress Shelter
Jeg synes tit, jeg kommer til at tænke på, hvad jeg mon udsætter min krop for, når jeg cykler igennem storbyen med bil-os og smog. For den slags sætter jo spor både udvendigt og indvendigt.

Sommetider skinner solen oven i købet også, og det er heller ikke sundt i længden. Men det kan man dog beskytte sig mod med solcreme.

Men hvad med håret? Det får jo nøjagtigt samme tur, men der bruger vi ikke beskyttelse mod hverken det ene eller andet.

Der findes dog produkter, som beskytter håret mod sol og forurening, og et af dem er Davines Well-Being De Stress Shelter, som jeg har testet.

En beskyttelse til hud og hår
Davines Well-Being De Stress Shelter er et lidt finurligt produkt, der kommer i en fin flaske med pumpe. Væsken i flasken virker helt flydende og nærmest som en almindelig flydende hårspray.

Når man så ryster flasken, hvilket man skal inden brug, så bliver væsken helt tyk og boble-agtig.

Men det er en sidebemærkning, for det har naturligvis ikke noget med effekten at gøre...

Davines Well-Being De Stress Shelter er dog nem at have med at gøre: Ryst, sprøjt, spray og masér - gerne på både hud og hår, for den kan bruges til begge dele.

Davines Well-Being De Stress Shelter fugter således både hår og hud og efterlader det dejlig blødt.

Håret bliver fugtet og beskyttet mod både sol, saltvand, klor  og forurening. Herudover kan Davines Well-Being De Stress Shelter hjælpe til at modvirke spaltede spidser - uanset hårtype.

Davines til billigere pris
Det er naturligvis svært at vurdere, om Davines Well-Being De Stress Shelter rent faktisk beskytter håret og huden mod eksempelvis forurening - og i så fald i hvor høj grad.

Men man mærker allerede ved første brug, at håret bliver blødt og lækkert. Så allerede der er produktet en god investering.

Davines Well-Being De Stress Shelter fås dog til næsten halv pris på hjemmesiden Nicehair.dk , så på den måde kan du få produktet, der ellers er halvdyrt, til en rigtig god pris - nemlig 119 kr.

Nicehair.dk forhandler i øvrigt også rigtigt mange af de øvrige Davines produkter og en lang række andre skønhedsprodukter til gode priser.

Davines Well-Being De Stress Shelter 250 ml har en vejl. udsalgspris på 195 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce