Aniston

David

Eksklusivt interview med Aniston.dks favorit

Sidste år vandt David og modstanderen, Linda, Paradise Hotel, men i det sidste og afgørende, taktiske spil snød Linda ham for vinderpræmien, nemlig pengene. Men David gik ikke derfra som en taber. Han har nemlig fået masser af oplevelser og ikke mindst fans.

David
Her på Aniston har David altid været en absolut favorit. Ikke bare for sit taktiske spil og fremtræden, heller ikke kun på grund af sin direkte og lidt provokerende person, eller de øjne og den krop, men mere fordi han bare virker som en sød og rar person. En "god dreng", som en af hans kollegaer har kaldt ham.

Men hvad laver David idag, og hvad har Paradise Hotel gjort for ham? Læs her om hans forhold til Linda idag, om han selv følger med i denne sæson, og hvor du kan møde ham i byen - alt imens du overvejer at hyre ham til at fixe dit tag.

Hvordan har det påvirket dit liv at være med i Paradise Hotel?
"Det har det gjort på mange måder og alligevel på ingen måde. Det første halve år efter programmet, var mit liv selvfølgelig vendt fuldstændig på hovedet.
 
Alt for mange fester, alt for meget opmærksomhed, og den fik ikke for lidt. Kunne ikke rigtig koncentrere mig om min hverdag, da der blev snakket om en overalt. Det føler man i hvert fald, når man ikke er vant til det. Folk hvisker og peger i bussen, folk råber på gaden og så videre.
 
Nu, et års tid efter, er alt stort set tilbage ved det normale. Folk råber og hvisker ikke så meget mere, og det er igen blevet svært at finde en flink kæreste", smiler David.

Hvordan er dit forhold til Linda i dag?
"Mit forhold til Linda idag er helt fint. Jeg er en stor fan af spil, dog ikke ludoman, men konkurrencemenneske til fingerspidserne.

Af samme årsag kan jeg ikke vræle over, at Linda tog mine penge. Jeg spillede med åbne kort og havde bekendt kulør hele vejen igennem spillet, så jeg kan kun bebrejde mig selv for, at jeg stoppede mit spil et par dage før finalen. Det er min egen skyld, at jeg ikke bare tog min del af pengene."

Følger du selv med i Paradise Hotel nu? Hvis ja, hvem hepper du så på?
"Nej, jeg følger ikke med i 3'eren. Jeg ser det, når jeg nu får tid eller lyst. Jeg så de første par programmer, men synes det hele var meget rodet i forhold til vores. Nu er jeg jo gode venner med Misja, der røg ud i det første program, så ham hepper jeg på. Udover det synes jeg, at Kim har en fed måde at spille på. Han tager ikke tingene så tungt, og så synes jeg, at jeg kan se lidt af min egen provokerende person i ham."

Hvis du blev spurgt, om du ville være med i den omgang Paradise, der er i gang nu, hvad ville du så svare?
"Så ville jeg svare nej, gider ikke det pis igen. Og ja, de mangler sgu nogen, der tør bekende kulør, så det ikke kun er alt det fnidder i krogene og alt det sladder", siger Paradise Hotel vinderen beslutsomt.
ANNONCE
David
Hvad render du og laver i dag?
"Puha... lige nu sidder jeg og besvarer en masse spørgsmål i min "ferie". Efter jeg kom hjem fra Mexico, startede jeg jo med at arbejde sammen med Martil (Paradise 06) for at lave en masse fede arrangementer og fester.

Det er jeg stoppet med igen, men der var sgu ikke nok arbejde til os begge to, så lige pt er jeg håndværker. Så I kunne jo forstille jer en svedig, beskidt fyr i bar overkrop rende rundt og lave jeres tag", siger David med et glimt i øjet.

Hvad falder du for ved en pige? Og lige for alle tøsernes skyld - er du single?
"For tøsernes skyld, ja, jeg er single. Og vidste jeg præcist, hvad jeg faldt for hos en pige, så var jeg det nok ikke. Men det kan være mange ting, jeg har ingen opskrift. Men jeg må krybe til korset og sige, at hun i hvert fald skal være slank, det er et must.

Det vigtigste er selvfølgelig, at hun gør mig glad, men hvordan hun gør det, tja... godt spørgsmål.

Men hårfarve, brystmål, uddannelse og så videre er for mig ligegyldigt. Så længe hun kan tænde mig, få mig til at grine og rive mig rundt i soveværelset", griner han og fortsætter: "Og noget meget vigtigt: være åben overfor mine venner og familie."

Hvordan har du det med at være Anistons favorit Paradise-deltager og -hunk?
"Det synes jeg, er helt vildt! Altid rart at være en favorit. Nu er det jo nogle hårde drenge, jeg er oppe imod, så jeg er meget smigret."

Og så til de hurtige. Hvor kan man være heldig at møde dig i byen?
"Det er meget, meget forskelligt. Men jeg er jo lige startet med at kaste drinks over disken på Krasnapolsky i København. Det er selv et af mine favoritsteder. Der er altid en god brandert i vente, plus en masse flinke mennesker. Ikke så meget attitude og slagsmål. Et sted, hvor man aldrig finder mig: Luux. Hmm, wonder why..."

Hvad er din bedste scorereplik?
"Nu bruger jeg jo ikke sådan noget, men efter Paradise 2006, lavede jeg meget fis med: "Undskyld, men øhm, tror sgu, at jeg elsker dig" til fremmede piger, og de fniste lige meget hver gang. Men ellers er jeg nok fyren, der godt kan finde på at kalde dig flink, når du tror, jeg vil sige, du er smuk eller fræk."

Hvad er det pæneste, nogen har sagt om dig?
"Den var svær", siger han med et smil. "Ej, jeg havde en ældre kollega, som engang skrev en rigtig sød fødselsdagshilsen. Hun beskrev, hvor oprigtig og omsorgsfuld en person jeg er og om mit smittende humør, eller som hun også skrev, det de i Jylland kalder for "en god dreng". Ellers synes jeg, det pæneste nogen har sagt om mig, var da min bedste veninde, Nete fortalte mig, at hun synes, det var utroligt så ofte, jeg tænkte på andre folk før mig selv. Men hun ved slet ikke, at det ikke passer, det er kun med hende, jeg gør det."

Hvad er det grimmeste, nogen har sagt om dig?
ANNONCE
David
"Folk siger mange grimme ting, ikke kun om mig, men i det hele taget. Men det er folk, der ser forhindringer istedet for muligheder og folk, der bare generelt har ondt i røven. Grib chancen, for fanden! Men det, der rammer mig hårdest, er når folk siger, at jeg lyver."

Hvornår er du gladest?
Det er svært at sige. Når jeg sidder her, ville jeg sige: med drengene. Men jeg ved også, at min lillesøster (billede 3) kan smile til mig engang i mellem og sige, at hun elsker mig, og så er jeg nok betydeligt gladere. Men jeg er generelt altid glad", afslutter David.
                                             

Og det er vi på Aniston.dk også efter dette interview. Tak!
ANNONCE
Del

Seneste nyt