Aniston

David Charvet

En fransk lækkerbisken!

David Faranck Charvet, en rigtig lille, fransk lækkerbisken! Denne søde, charmerende fyr blev født den 15. maj 1972 i byen Lyon i Frankrig. Han flyttede til USA, da han var ni år gammel sammen med sine forældre og seks søskende.
David Charvet
De fleste kender ham måske nok mest fra tv-serierne "Baywatch" og "Melrose Place", men David har flere film, tv-serier, såvel som et pop-album eller to bag sig.

Efter at en ung, men lækker, David Charvet blev færdig med high school, blev han opdaget af en fotograf, og derfra gik hans modelkarriere så i gang. Han har blandt andet lavet reklame for "Coca-Cola" og "Levi's", alt sammen i en alder

af 18 år.

Fra model til skuespiller

Han havde under sin skolegang udviklet en interesse for drama, og efter at have arbejdet i et års tid med ovennævnte, tog han alle sine sparepenge fra sin modelkarriere og betalte for undervisning på en skuespillerskole, med et minimum på 25 timers undervisning i drama om ugen.

I 1992 skete det så, at den lækre David viste sine muskler frem for første gang i tv-serien, "Baywatch", hvor han spillede med sin veltrænede krop og vindende modelsmil for 140 lande, med op mod en milliard seere hver uge.

David skulle efter sigende være en rar fyr, som fortsat har begge ben på jorden. Han er ikke bare lækker, men også et godt eksempel for unge mennesker, da han hverken drikker eller tager stoffer, begge dele noget han holder foredrag om rundt omkring på de amerikanske high schools.

Så hvis I en dag bliver trætte af de hårde drenge, er det måske David, der skal hives fat i - en følsom sjæl med et stort hjerte, hvad mere kan man bede om?

Fra skuespiller til sangskriver

Den sexede skuespiller har nu valgt at lægge al sin energi i sin musik, og han har derved mere eller mindre droppet sin skuespillerkarriere. Så tøser, det er med at nyde de film, der er med ham, for chancen, for at han pludselig dukker op igen på det store lærred, er usikker.

Nok snak og flere billeder, tjek galleriet og se selv, om ikke denne franske herre er værd at bruge et par minutter på!

Film info:

"Meet Prince Charming" Film som Jack Harris (1999)

"Melrose Place" TV-serie som Craig Field (1996-1998)

"Angel Flight Down" Film som Brad Brown (1996)

"Baywatch: Forbidden Paradise" Film som Matt Brody (1995)

"Derby" Film som Cass Sundstrom (1995)

"Seduced and Betrayed" Film som Dan Hiller (1995)

"Baywatch" TV-serie som Matt Brodie (1992-1995)
ANNONCE
Del

Seneste nyt