Aniston

David Beckham

Et af nutidens største mandlige ikoner

David Beckham
David Beckham - Fodboldspiller og modeikon.

David Robert Joseph Beckham blev født den 2. maj 1975 i Leytonstone. I 1991 skrev han kontrakt med Manchester United som "trainee", og han fik sin første rigtige debut (fuld spilletid) på ligaholdet i 1995. Han spillede for Manchester United indtil år 2003, hvor han skiftede til hans nuværende klub Real Madrid.

Men Beckham er mere end bare en fodboldspiller. Hans privatliv har givet ham megen omtale - en omtale, som Beckham i stor grad har forstået at udnytte til egen fordel. Dette er sket i form af
Hans forhold til Spice Girls-medlemmet Victoria Adams har skabt den ene avisforside efter den anden. I året 1999 giftede han sig med Victoria, og de fik sammen sønnen Brooklyn samme år. Senere blev der tilføjet endnu en søn til familien, nemlig Romeo.

Især i den senere tid har forholdet været meget udsat i pressen, idet flere unge kvinder er stået frem og har fortalt om deres affærer med Beckham. Dog ser det ikke ud til, at forholdet er knækket under den enorme omtale og de meget negative rygter.

Sidste nyt om Beckham og Victoria er, at de har tilsluttet sig de mange kendte, som er tilhænger af The Kabbalah. Som symbol på dette bar parret under Em 2004 begge røde bånd om det ene håndled.
ANNONCE
David Beckham
Udover hans forhold til Victoria, så er Beckham også blevet et modeikon. Hans metroseksuelle stil har gjort ham til et forbillede for mange mænd - både heteroseksuelle og homoseksuelle. Hans skiftende frisurer har været et evigt emne for
Det faktum, at så mange ser op til ham, har gjort ham eftertragtet af mange firmaer, som vil bruge ham i deres markedsføring. Han er blevet knyttet til en bestemt livsstil, som firmaerne gerne vil forbindes med, så hvis de kan få Beckham til at benytte for eksempel et bestemt mærke mobiltelefon, så er der garanti for en enorm eksponering.

Men den massive offentlige interesse har ikke kun medført gode oplevelser for familien Beckham. David og Victoria bliver nærmest konstant fulgt af pressefotografer, der håber på at fange parret i uheldige situationer. At være så kendte ansigter har også medført ubehagelige episoder. For eksempel trusselsbreve om bortførelse af deres sønner og lignende negative oplevelser.

Dog skal det også nævnes, at parret til tider selv er skyld i, at der bliver ryddet forsider på grund af dem. Et godt eksempel er, da Victoria i et interview fortalte, at David ofte gik i hendes trusser. Med sådan en kommentar, må man altså forvente, at pressen går amok.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce