Aniston

David Andersen åbner Pop-Up store

Den nye midlertidige butik byder på aktuelle styles og limited edition kreationer.

Den danske modeskaber med de mørke haute couture rober, asymmetriske linjer og androgyne designs, David Andersen, har åbnet pop-up shop i det sneklædte København. 

Kun et stenkast fra Nørrebrogade og butikken Acne Archive på Elmegade har David Andersen åbnet sin første pop-up store i butikken Barbara i Gongini Archive store. Og nok er butikken ikke pyntet med julepynt fra gulv til loft, men væggene er så hvide som sne og med David Andersens Pop-up store i den ene ende af butikken er meget af tøjet så sort som ibenholt. 

Pop-up shoppen består af den aktuelle David Andersen AW12-kollektion  med både asymmetriske sorte kjoler, elementer i læder, pels og pailletter og udvalgte limited edition styles, som kun findes i meget få eksemplarer. 

Pop-up shoppen vil være i butikken til slutningen af december og frem til d. 23. december er det også muligt at købe gavekort til David Andersens skræddersyede habitter for 3.800kr - som normalt koster op til 8.000kr.
 

Butikken findes på Fælledvej 25, 2200 København N og har åbent:
 
man-tors kl. 12.00-18.00
fredag kl. 12.00-19.00
lørdag kl. 12.00-16.00

Kig forbi David Andersen pop-up store i det lille hyggelige arkiv, eller hold dig opdateret om shoppens udvalgte David Andersen kreationer, gode priser og gavekort på David Andersens Facebookside.

Pop-up shoppen er et samarbejde mellem både David Andersen, Barbara i Gongini og Alexandr Manamis, så alle designernes kreationer findes i butikken.
ANNONCE
David Andersen åbner Pop-Up store
Del

Seneste nyt