Aniston

Dating for studerende

Der er tonsvis af datingsider på nettet - nu også en for studerende

Man siger, at den eneste ene findes derude et sted; de kan bare godt være lidt svære at finde. Så lavede nogle smarte mennesker Internettet, med det kom pornosiderne og derefter datingsiderne.

Dating for studerende
Der er datingsider i alle afskygninger. Der er datingsider for alle, for smukke, for hotte, for farmere, for kloge og så kom der også en for studerende.

Den hedder Unidating.dk og henvender sig kun til folk under uddannelse. Så behøver du heller ikke være nervøs for at en gammel, horny mand på 60 skriver til dig, med mindre han går på VUC.

På Unidating.dk kan du finde en ligesindet, som også er under uddannelse. Du kan søge efter fyre, som går på dit gymnasium, universitet, tekniske skole eller hvad du nu end går på og håbe på, at du finder frem til lige præcis ham den lækre, der er en årgang over dig, og som du ikke ved, hvordan du skal komme i kontakt med.

Eller ham den søde, som går i din klasse, og som du aldrig rigtig har tænkt over er én, som også leder efter den store kærlighed. Det kunne også være, at du tænder vildt for fyre, der er under uddannelse i militæret eller på landbrugskolen, for dem er der også en masse af på Unidating.dk.

Der er alle mulige typer, de flotte, de grimme, nogle der skriver meget om sig selv og andre, der skriver: "Jeg er bare en simpel fyr". Nogle virker lidt tricky, mens andre virker rigtig søde. Det sjove er, at alle er under en eller anden form for uddannelse, så hvis du selv er under uddannelse og single eller bare søger nogle venner, så kast dig ud i det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce