Aniston

Date my daugther

Få en date ved hjælp af din mors personlighed

Zap... Zap... Zap... Vi sidder stort set hver dag og zapper rundt på tv'et. Det er der for så vidt ikke noget i vejen med, for vi har jo næsten 50 kanaler, og vi skulle jo nødig gå glip af endnu et reality-program.
Date my daugther
Nu må det snart stoppe med intetsigende tv-programmer. "Big Brother", "I'm a celebrity get me out of here!", "Celebrity love island", "The farm", "Super nanny", "Simple life", "Idols", "Popstars", "Robinson ekspeditionen", etcetera - vi er ved at drukne i tv-programmer uden den mindste form for kvalitet.

Vi sidder time efter time og sluger det ene latterlige tv-show efter det andet. Jo, der er da en vis underholdningsværdi ved at se Paris Hilton og Nicole Richie overreagere, fordi Paris falder af en hest - eller følge Sofie, der står og skriger lungerne ud af halsen, for så derefter at bryde sammen, fordi dommerne i "Idols" ikke mener, at hun kan synge. Men hvad kan vi bruge det til? Ikke en skid for at sige det lige ud.

Det sidste nye, intetsigende tv-program, der er kommet frem er: "Date my daugther".

"Date my daugther" er et engelsk tv-program, hvor en fyr skal på tre dates med tre forskellige mødre. Derefter skal fyren så vælge en af mødrene, og den han vælgers datter skal så på date med fyren. Mødrene må på intet tidspunkt nævne noget om deres datters personlighed, og fyren må ikke spørge ind til det. Det er mødrene, der vælger, hvad de skal lave på daten med fyren.

Hvad ville du sige til, hvis din mor mente, at det var på tide at få børnebørn og ikke mente, at du kunne finde en passende fyr, så derfor tager hun sagen i egen hånd?

De fleste ville nok prøve at fortælle deres mor, at hun ikke skal prøve at fikse hende op med en fyr og så derefter løbe skrigende bort.

Jo, de fleste ligner deres mor på et eller andet punkt, men ligefrem at lave et program, der får en stakkels fyr til at tro, at alle tøser ligner deres mor, er da for langt ude. En mor kan være en udadvendt kvinde med masser af gang i, hvorimod hendes datter kan være den stille, generte pige.

Det er da synd for fyren, hvis han leder efter en pige med gang i, og så skal på date med en, han ikke har noget tilfældes med. Og det er da også synd for hende tøsen, han skal ud med, for hun vil med stor sandsynlighed også hade det.

I " Date my daugther" følger man også, hvordan daten med datteren går, og de fleste gange sidder man og krummer tæer, da de overhovedet intet har at snakke om. De har som regel ingenting til fælles.

Hvis mødre kun vil deres døtre det bedste, hvorfor melder de så både sig selv og deres datter til et sådan program? Det er kun tortur for datteren, der bliver tvunget på date med en fyr, som hun ikke kan lide.

Er folk, der stiller op i sådanne programmer, kun ude på at få deres "15 minutes of fame"? Og hvorfor stiller man i det hele taget op til diverse ting i tv - det ender jo alligevel med, at man bliver gjort til grin foran millioner af mennesker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt