Aniston

Date Movie

Alle ønsker en lykkelig slutning

1 ud af 6 stjerner
Det at date og jagte drømmefyren kan være svært for mange, men det er endnu svære når man er en overvægtig usexet pige, som lever under hårde forventninger og krav fra sin familie.
Date Movie
"Date Movie" er skrevet af to af de seks forfattere, der skrev "Scary Movie". Ligesom med "Scary Movie"-filmene, er denne film en blanding af scener fra flere kendte film og tv-serier, som blandt andet; "My big fat greek wedding", "Hitch", "Agent catwalk", "The Bachelor", "Legally Blonde", "Meet the Fockers", "Ringenes Herre", "Kill Bill", "The Wedding Planer" og mange mange flere...

Handlingen
Julia Jones er en overvægtig pige som drømmer om at finde drømmeprinsen, eller i det mindste bare en kæreste.

Men hendes vægt og mildt sagt usexede personlighed gør det en anelse svært for hende. Det gør heller ikke tingene bedre at hendes familie kun vil acceptere, at hun finder en mand, som har samme kulturelle baggrund som dem, hvilket ikke er helt nemt at finde, da de er noget af en blandet cocktail, hvad angår kultur og religion.

Julias far er afroamerikaner, hendes mor er fra Indien og hendes søster er fra Japan, så det er umuligt at tilfredsstille alles ønsker.

En dag møder Julia fyren "Grant Funkyerdoder", men det virker ikke rigtig til at hun kan fange hans opmærksomhed, så hun søger hjælp hos den berømte dating doktor "Hitch" som giver hende noget af en anderledes make-over, og så går jagten på Grant ind, men det går ikke stille af sig...

Bedømmelsen
Jeg har virkelig prøvet at finde noget godt at sige om denne film, men må desværre sige at det faktisk har været umuligt for mig.

Personligt var jeg vild med den første "Scary Movie"-film, men da der så kom en toer, en treer og nu denne, ja så er det at køre tingene ud, og som Anders Matthesen så pænt har sagt: "Man skal ikke malke succeser".

Det råd var der nogen, der burde have givet forfatterne bag denne film, for den er mildt sagt forfærdeligt, intetsigende og virkelig plat på en total ufed måde. Så bare det at skulle give den et halvt point er næsten for meget i mine øjne, så nej det er ikke en film jeg kan anbefale til nogen, heller ikke selvom man keder sig, man får langt mere ud af at sidde og kigge ind i væggen.

"Date movie" har premiere fredag den 24. marts 2006
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce