Aniston

Danskernes egne desserter

Søren Dahl, der er fast bestyrer af Café Hack, præsenterer lytternes desserter i ny bog.

7 ud af 6 stjerner
En blandet landhandel af mere eller mindre spændende desserter er, hvad Søren Dahl præsenterer i "Danskernes egne desserter".

ANNONCE
Danskernes egne desserter
Munden kan ikke undgå at løbe i vand, når man bladrer igennem den nye dessertkogebog "Danskernes egne desserter", som indeholder en masse opskrifter på både nytænkende og mere velkendte desserter i alskens former, farver og smagsvarianter.

Manden bag bogen er radioprogrammet Cafe Hacks faste bestyrer, Søren Dahl, som har samlet sine lytteres bedste dessertopskrifter.

Og alle de gode sager er nu blevet til en dessertkogebog, hvor også ti af programmets kendte gæster deler opskriften på deres yndlingsdesserter.

"Danskernes egne desserter" afslører således, hvad der står på bordene i de danske hjem, når det er tid til dessert. Og jeg kan afsløre, at det ikke drejer sig om regnbueis... Men de fleste af opskrifterne er alligevel ret nemme at gå til, selvom visse måske kræver en ismaskine eller ingredienser, som man ikke lige har stående, når den søde tand begynder at hvine. 

Radiovært Søren Dahls dessertkogebog afslører desuden, hvad eksempelvis Diana Benneweis, Chris MacDonald, Lene Espersen og Adam Price serverer, når de skal forkæle sig selv og deres gæster med et sødt punktum for måltidet.

Hvis du kun vil have en dessertkogebog
Bogen afslører blandt andet Faster Toves appelsindessert, Peberjordbær, BastogneBailey cheesecake, Rutebil lagkage eller Lene Espersens kagemand, og man får naturligvis lyst til at smage alle de gode sager, når man sidder med bogen i hænderne.

"Danskernes egne desserter" er da også nem at gå til og er fyldt med flotte og indbydende billeder, så det er en god og gedigen dessertkogebog, som indeholder en blandet samling af opskrifter. Den er dermed en god investering, hvis du kun vil have en dessertkogebog stående på hylden.

"Danskernes egne desserter" er skrevet af Søren Dahl og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 18. maj. Bogen har en vejl. udsalgspris på 199,95 kr.  
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce