Aniston

Dansker vandt Nordisk Brillelook 2012

Line S. Rasmussen drager nu til New York for at møde sit store idol Helena Christensen og blive fotograferet af den tidligere supermodel.

Line er en meget heldig kvinde. Ikke alene er hun netop blevet udpeget som vinder af Louis Nielsens konkurrence "Nordisk Brillelook 2012", hun er også i disse dage i New York for at møde og blive fotograferet af selveste Helena Christensen, som også var hende, der udpegede danske Line i konkurrencen.

23-årige Line S. Rasmussen var i konkurrencen ellers oppe mod andre skønne brille-bærere, og i finalen dystede århusianeren mod den 16-årige gymnasielev Minna Mäenpää fra Finland, den 23­‐årige marketingsmedarbejder Karin Pettersson fra Sverige og den 28­‐årige klasselærer Yassin El Hafedi fra Norge.    

Helena Christensen har masser af rosende ord tilovers for Line S. Rasmussen og begrunder sit valg således:

"Line har dejlige, sensuelle øjne og perfekt formede læber. Hendes høje kindben og kraftige øjenbryn gør hendes ansigt perfekt til at bære briller. Hendes krop har en fin feminin form, og hun bevæger sig meget naturligt foran et kamera. Hendes finalebilleder afspejler fint hendes afslappede og helt‐nede­‐på­‐jorden personlighed."
 
Vejen til nordisk brillelook
Lines brillelook-evetyr begyndte, da hun vandt finalen i Årets Brillelook 2012 under modeugen i København. Hun har siden været i Tanzania som ambassadør for Louis Nielsen, hvor hun har delt briller ud til fattige. Den 2. november deltog hun i den nordiske dyst i London, og hun er nu blevet nordisk vinder i konkurrencen.

I går drog hun til New York for at sætte Helena Christensen stævne foran kameraet.
ANNONCE
Dansker vandt Nordisk Brillelook 2012
Del

Seneste nyt