Aniston

Danske Monique tilbage med et meget personligt album

Taknemmelighed

Billede lånt fra monique.dk - Danske Monique tilbage med et meget personligt album Billede lånt fra monique.dk
Monique Spartalis, kvinden med den soulfulde stemme og bedre kendt som bare Monique herhjemme, er tilbage på musikscenen med et selskrevet og meget personligt album.

Albummet har fået navnet 'Grateful' og er det første album, hvor Monique selv har været sangskriver på alle numrene.

Albummet kommer på gaden d. 7. maj og indeholder 9 sange på engelsk, der alle har en personlig betydning for Monique.

Der er sange skrevet til hendes forældre, kæresten og generelt sange, der handler om følelser og oplevelser, der har stor betydning for Monique.
ANNONCE
Billede lånt af monique.dk - Danske Monique tilbage med et meget personligt album Billede lånt af monique.dk
Grateful
Albummet fik det inspirerende navn, da Monique beskriver, at det var taknemmelighed, der var det altoverskyggende inspirationskilde for sin skriveproces.

Efter en periode med op og nedture og en periode med sit livs sværeste kampe, så har Monique formået at få de personlige følelser fortolket til 9 hjertenære sange.

Om albummet siger Monique:
"Det har været en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse. Tænk, at jeg endelig har fået skrevet mine egne sange. Der er så stor en glæde og tilfredsstillelse, og jeg har fået blod på tanden og går allerede nu i gang med næste album, og hvem ved, måske bliver det på dansk?"
ANNONCE
Andre projekter
Ved siden af musikken har Monique også været en del af teaterscenen og medvirket i Hair, Atlantis og Rocky Horror Show.

Hendes musikalske talenter har også været flittigt brugt på soundtracks og herunder på to Disneyproduktioner nemlig Bjørnebrødre og Pocahontas, sidstenævnte hvor hun sang titelsangen 'Vindens Farver ' på den danske udgivelse.

Monique er ligeledes ved siden af musikken også uddannet som lifecoach og psykoterapeut og tilbyder privat rådgivning og coaching. Monique er også ambassadør for hjerteforeningen i Danmark og er frontperson i kampagnen 'Elsk hjertet'. Kampagnen sætter fokus på kvinder med hjertesygdomme, og dette betyder rigtigt meget for Monique, der udtaler: "Sang og musik er hjertets sprog, og det er med hjertet, jeg støtter kampagnen Elsk Hjertet."


For mere info omkring Monique, besøg Moniques hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce