Aniston

Dansk Fashion Outlet

Det er tid til shopping og velgørenhed i Øksnehallen - og du kan vinde dig med!

Dansk Fashion Outlet
Trænger du til at shoppe - sådan rigtig meget og til ekstra gode priser? Så kan du glæde dig over, at Dansk Fashion Outlet er lige på trapperne!

Dansk Fashion Outlet er nemlig the place to be, hvis du vil have chancen for at shoppe amok blandt intet mindre end 80.000 mærkevarer, der er sat ned med op til 90 %.
ANNONCE
Dansk Fashion Outlet
Shop amok i gode kup
Dansk Fashion Outlet løber af stablen den 9., 10. og 11. september i smukke Øksnehallen i København. 

Og outlettet vil byde på både danske og internationale mærker inden for tøj, sko, tasker og andre necessities.

Der vil altså være mulighed for at gøre mange gode kup og måske finde nogle af de ting, som du gik glip af i butikkerne i en af de forrige sæsoner.
ANNONCE
Dansk Fashion Outlet
Støt Kirkens Korshær med de aflagte klude
Men det er ikke kun sjov og spas det hele. Du kan nemlig også vælge at gøre noget godt for andre, mens du selv  svinger dankortet ved Dansk Fashion Outlet.

Igen i år kan du nemlig donere dit aflagte tøj ved eventen og på den måde give et tiltrængt bidrag til Kirkens Korshær og deres sociale hjælpearbejde i Danmark.

Du kan således tage det tøj med, som du ikke bruger længere, donere det til det velgørende formål - OG blive belønnet med et fint shoppenet, designet af Birgitte Vad, som er lavet specielt til lejligheden.

Det indsamlede tøj vil efter eventen blive givet videre til Kirkens Korshær, som igen giver det til hjemløse og sælger det i deres genbrugsforretninger, så hjemløse, udsatte børn, psykisk syge og andre kan få en hjælpende hånd.

Så husk dine aflagte klude, når du skal til Dansk Fashion Outlet!!
ANNONCE
Vind billetter, shopping og en limited edition mulepose
Vil du med til Dansk Fashion Outlet? Så har du nu chancen for at vinde VIP-billetter, et gavekort til Munthe Plus Simonsen eller Julie Sandlaus stand ved outletten samt en af de super fede muleposer, designet af Birgitte Vad.

Alt, hvad du skal gøre, er at nævne to af de mærker, som du finder ved Dansk Shopping Outlet. Husk også at udfylde kontaktinfo. Og pssst ... Du kan få hjælp til svaret her.


Konkurrencen løber her på Aniston.dk frem til den 5. september 2011, og vinderne får direkte besked. Hovedpræmien er billetter, gavekort samt mulepose, mens vi udlodder billetter samt muleposer til øvrige vindere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt