Aniston

Dan Andersen

Extravaganza

5 ud af 6 stjerner
Jeg modtog for kort tid siden en postpakke fra art-people med en DVD. "OK", tænkte jeg: "En musikDVD er nu heller ikke værst at anmelde", så jeg åbnede pakken ret spændt. Indeni lå ikke som forventet en koncertoptagelse, men derimod var det en lidt komisk udseende DVD med en fyr, som kaldte sig Dan Andersen.
ANNONCE
Dan Andersen
Omslaget mindede mig mest af alt om en DVD med noget á la, 'lær dig selv at spille guitar på en eftermiddag'. Jeg kunne alligevel ret hurtigt se, at det var noget med stand-up.

Lad mig sige med det samme, at selvom jeg af og til ser lidt, når de sender det fra Zulu, så er det bestemt ikke noget, som jeg kender ret meget til. Faktisk ved jeg så lidt om stand-up, at Geo hvis ikke jeg vidste bedre, lige så godt kunne være et nyt mærke i hovedpinepiller. Faktisk så er det meget få gange, at et stand-up show virkeligt har kunnet fange min interesse meget længere end et kvarters tid.

Med det som udgangspunkt, satte jeg mig for dog at give tingene en chance, og jeg inviterede nogle venner på stand-up aften den følgende lørdag, med Dan Andersen's Extravaganza og en flaske rødvin.

Jeg kan ligeså godt bryde sammen og tilstå med det samme... Jeg elsker Dan Andersen fra sjælland og hans kiksede forsøg på at score damer. Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg troet, at den dårligt klædte unge mand med sin guitar ligefrem ville få tårerne til at løbe ned ad kinderne på mig, mens jeg krampagtigt holdt mig på maven af grin.

Til mit forsvar skal siges, at jeg bestemt ikke var den eneste. Hele stuen larmede så meget, at jeg stadig har dårlig samvittighed, når jeg møder underboen. Og det er helt hundrede procent ikke sidste gang, jeg skal se stand-up.

Så mine damer... Om det er som en gave til Valentin, eller bare fordi man har lidt penge tilbage efter en gang power-shopping. Sørg for at have jeres eget eksemplar af den kære Dan stående på hylden, for han er ikke kun super morsom, men også ren medicin, hvis man har hjertesorger, det er gråvejr eller man bare trænger til et godt grin.
ANNONCE
Del

Seneste nyt