Aniston

Daiquri dans

Har du nogensinde smagt en jordbær mojito?

Hvad er lækre end en frisk drink, der smelter på tungen? Smagen af eksotiske frugter, der får ens tanker hen på eksotiske himmelstrøg. Se her hvordan man laver lækre Daiquries med mango, jordbær og blåbær.
Daiquri dans
Hvilke steder kan man få den bedste Daiquri? Der er meget forskel på hvor gode og hvor meget man får for pengene, når man bestiller en Daiquiri i byen. Ofte får man en, der smager for meget af likør og ikke af frisk frugt, ellers er isterningerne næsten ikke knust eller mængden bare tam, i forhold til, hvad du har spenderet.

Hvis du vil være sikker på, at få lige netop den Daiquri du kan lide derhjemme, kan du ved hjælp af få ingredienser og en blender lave et væld af forskellige slags. Og smoothies er jo ikke blot til en festlig aften i byen, det er også lækkert næste morgen med yoghurt eller uden alkohol til familiefesten.

En Daiguiri er som en smoothie. En cremet og blød drink bare med alkohol som rom og vodka. Nedenfor præsenteres en række særligt lækre udgaver af smoothies til både festen, brunchen og venindemiddagen. Ingredienserne skal i hver opskrift bare blandes vilkårligt, og derefter blendes i en glasblender til konsistensen er cremet. Opskrifterne svarer til 4-6 glas.

Go'morgen smoothie

50 g frosne hindbær
50 g skovbær
2 spsk sukker
1½ dl mælk
3/4 dl naturel yoghurt

Den første er en rigtig "sundheds smoothie", som er en du kan lave til enhver lejlighed, da den ikke indeholder spiritus.
ANNONCE
Daiquri dans
Strawberry daiquiri

3 cl. lys rom
6-8 frosne jordbær
3 cl. sour f.eks. Roses lime
1 cl. jordbærsirup
Isterninger efter behov

Den næste er den klassisk "Strawberry Daiquiri", som du kan finde på de fleste drinkskort, men som alligevel laves på mange forskellige måder. Den bedste udgave af denne drink, får du ved at anvende friske jordbær samt huske at tilsætte jordbærsirup eller sukker. Vodka kan her bruges i stedet for lys rom.
ANNONCE
Daiquri dans
Jordbær Mojito

4 cl hvid rom
1 ts rørsukker
Saften fra en 1/2 lime
3-4 friske mynteblade
Friske jordbær
Isterninger efter behov

Jordbær smager fantastisk også i en Mojito. I denne Daiquiri som i den mest velsmagende Mojito er det bedst at anvende friske limefrugter. Dog kan limejuice og almindeligt sukker bruges i stedet for rørsukker. Mørk rom, Barcidi Lemon eller den brasilianske rom " Cochaca rom " kan erstattes med lys rom.

Mango Daiquiri

4,5 cl lys rom
3 cl Cointreau
1,5 cl mangolikør
1 pureret mangofrugt
Isterninger efter behov
ANNONCE
Daiquri dans
Blåbær drøm

4 cl hvid rom
Saften fra 1/2 lime
1 cl sukkerlage
1 cl Crème de Mure (blåbærlikør)
Blåbær, friske eller frosne
Del

Seneste nyt