Aniston

Daggry - det sidste Twilight-kapitel

Stephenie Meyers sidste kapitel i Twiligth-sagaen skuffer ikke, men byder heller ikke på mange overraskelser.

7 ud af 6 stjerner
Stephenie Meyer sidste afsnit af Twilight "Daggry" afslutter sagaen med manér - og lidt, som man kunne have forventet.

Daggry - det sidste Twilight-kapitel
Der er ingen tvivl om, at de fire Twilight-bøger hver især tager kegler og byder på god underholdning.

Men "Tusmørke 4 - Daggry", som fjerde og sidste bind i Stephenie Meyers verdenssucces om pigen Bella og vampyren Edward hedder på dansk, er ikke samme opslugende fornøjelse som de øvrige tre bøger.

"Daggry" handler igen om Bella og Edwards altopslugende kærlighed.

Men uventede farer truer, og vampyrklanen må samle tvivlsomme allierede - og opleve frafald blandt de tætteste venner...

Efter de foregående års turbulente begivenheder ser det endelig ud til, at Bella er på vej mod det liv, som hun ønsker: Edward har modstræbende indvilliget i at gøre Bella til vampyr, når først de er blevet gift.

Og selv om Bella ikke har den fjerneste lyst til ægteskab, er hun villig til at betale den pris, selv om hendes kommende liv som vampyr vil koste hende både familie og venner, heriblandt hendes intense venskab med varulven Jacob Black.  

Alt tegner dog alligevel lyst, men allerede på Bella og Edwards bryllupsrejse bliver deres planer slået ud af kurs. Hidtil ukendte sider af vampyrernes natur viser sig, og det er højst tvivlsomt, om Bella kan klare dette - for slet ikke at tale om, hvordan den dødsensfarlige Volturi-klan vil forholde sig til udviklingen.  

"Daggry" byder på uventede drejninger undervejs og er rigtigt god underholdning, men sagaen ender, som man kunne have forventet. Herudover irriterer den danske oversættelse lidt, da den indeholder mange taste- og skrivefejl. Men den skal naturligvis læses, hvis man allerede har kastet sig over de øvrige bøger og har følt sig godt underholdt.


"Daggry" er skrevet af Stephenie Meyer og udkom fra Forlaget Carlsen den 6. november 2009 til vejl. udsalgspris på 399,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt