Aniston

Dagens: Spontan shopping med Acne til følge

Udsalgskup varmer altid!

Lørdagens familietur gik gennem slud, regn, blæst og store mængder kulde og ind til Illum, hvor sønnike skulle have nye hjemmesko fra Okker-Gokker, og mor skulle tjekke, om hun stadig kunne få fingrene i en helt specifik Bllack Noir blazer, som hun længde har savlet over, men som hun egentlig har synes var for dyr.

Første stop var en kop kaffe og en croissant hos Ovsa Juice. Det er vigtigt at være godt forberedt, inden man springer ud i shopping. Og kaffe og en lun croissant slår aldrig fejl!

Næste stop blev børneafdelingen i Illum, hvor det viste sig, at Okker-Gokker var lukket?! 

Dernæst måtte vi jo bevæge os ned i dameafdelingen, hvor Bllack Noir også var lukket! Her kommer i stedet en 2nd Day, hvilket jeg slet ikke vil klage over, men ... Hvor uheldig har man lov til at være??

Efter to skuffelser i streg var jeg dog ikke indstillet på at pakke mit dankort sammen. Så jeg hankede op i sønnike og manden og gik en stille tur gennem Illum. Og det blev en ganske tilfredsstillende tur alligevel.
ANNONCE
Dagens: Spontan shopping med Acne til følge
Jeg fandt en fantastisk Samsøe Samsøe bluse i rustrød-ish og disse fantastiske jeans fra Acne, som var sat ned med 60 pct. og dermed næsten blev kastet i nakken på mig. Jeg har længe ledt efter nogle grålige jeans, som passer til det hele og volia! Her var de!

Modellen hedder Hex Filter, er bløde og intet mindre end fab!

Det blev altså ikke til hverken hjemmesko eller fancy-dyr blazer. Men det blev til et par jeans, som jeg sagtens kan se mig selv bo i gennem hele foråret, sommeren og gennem efteråret og næste vinter.
ANNONCE
Dagens: Spontan shopping med Acne til følge
Del

Seneste nyt