Aniston

Daddy, I'm Hooome

Jep, jeg flytter hjem igen

Efter et halvt års tid i storbyen Odense, er jeg atter i gang med at pakke sammen og rejse tilbage til det mørke Jylland. Ikke fordi storbyen var slem ved den lille bondepige, men fordi en eller anden smart fyr havde fundet på, at kollegiet bondepigen bor på skal renoveres, og at beboerne derfor skulle kyles ud.
 
ANNONCE
Daddy, I'm Hooome
Jeg mener ikke, at det vil være en god idé, at begynde at lede efter et nyt sted at bo. For det første aner jeg ikke i hvilken by jeg ender (som studerende forhåbentlig) efter sommerferien, og for det andet er det billigere at bo hos farmand.

Han har dog ambivalente følelser overfor min hjemkomst. Egentlig mener han jo, at han efterhånden bør begynde at klare sig selv, men på den anden side er det rart med mig i huset.

Jeg er måske ikke den største husholdningsekspert, men jeg sørger da for, at computerens tastatur får regelmæssig motion og at postkassen bliver tømt. Derudover genopfrisker jeg engang imellem stierne i skoven med hunden, og sørger for at katten får mad hver gang den beder om det.

Der er også andre fordele ved at bo hjemme ved far i de trygge omgivelser. Man får masser af gratis logi, men ikke så meget kost. Vil man have kost, så må man starte den postkasserøde Nissan Micra, og køre 10 kilometer til den nærmeste Rema 1000. Jeg siger jer, at den Micra er guld værd, når man bor på kragernes rasteplads og gerne vil et eller andet sted hen.

I storbyen blev jeg forvænt. Der var ikke engang en kilometer til netto, og døgnkioskerne havde rent faktisk åbent hele døgnet. Man behøver heller ikke at holde sig ædru når man er i byen, fordi man skal køre hjem - i storbyen har man busser til den slags småting. Jeg var imponeret, ja nærmest statisk overvældet, da jeg fandt ud af, at man kunne bestille en pizza klokken 2 om natten, og alligevel få den bragt til døren.

Er det ikke en fantastisk opfindelse, der også burde finde vej til det mørke midtjylland? Det kan man nemlig ikke her hvor jeg skal bo om lidt, men der er visse andre fordele. Hvis jeg får lyst kan jeg stille mig op i skoven og hyle som en ulv, og intet menneske der kunne høre det ville tro andet, end at det var en ræv i brunst. Man kan også lukke katten ud med vished om, at den ikke vil ende sine dage i en trafikulykke, fordi den nærmeste landevej ligger laaangt borte. Derudover kan man solbade i haven uforstyrret af naboen, og være morgengrim hele dagen uden at blive set af nogen selvom man går ud med skraldet.

Ak ja, der er så dejligt ude på heden, og jeg betragter lidt min hjemkomst som en slags bondegårdsferie. Og den ferie har jeg tænkt mig at nyde, inden jeg sikkert skal tilbage til storbyen og knokle som en hest. C'est la vie.
ANNONCE
Del

Seneste nyt