Aniston

Dårlige som gode reklamer

Hvilke reklamer er for sjove, og hvilke er værre end de værste?

En af dagligdagens gratisglæder er reklamer, men mange af dem får mig også til at tænke: Hvad pokker skete der der?  
Dårlige som gode reklamer
Nogen synes, det er noget af det kedeligste og mest ligegyldige, der findes, andre synes, det er helt fantastisk, for så kan de se billige tilbud og være med i prisjagten. Ligegyldigt hvilket forhold vi har til reklamer, er de overalt i vores hverdag og er svære at komme uden om.

Nu det er sådan, at vi ikke kan komme uden om dem, så må vi få det bedste ud af dem. Når man tænker over det, er der rent faktisk mange tv-reklamer, der er ret sjove. For eksempel Tuborg-reklamerne med Peter Frödin, der leger reklamemanden, der hele tiden må lave "en ommer", og så er der Toms-reklamerne, hvor mennesker spiller chokoladebarer og fortæller dårlige
vittigheder.

yndlingsReklamer.dk kan du se og diskutere dine yndlingsreklamer, og denne hjemmeside har selvfølgelig også en søster, der hedder hadeReklamer.dk. For ligesom der er underholdende og gode reklamer i fjernsynet, er der også rigtig mange dårlige.

I kategorien for dårlige reklamer synes jeg, at alt, hvad det hedder shampooreklamer, ja generelt reklamer om skønhedspleje, er ret elendige, men også overkarikerede reklamer om rengøringsmiddler, som Ajax og Cillit Bang, er nogen af de værste.

Hvilke reklamer zapper du væk fra, og hvilke får dig til at blive foran skærmen?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce