Aniston

Da jeg fik mit kørekort

Jeg fik først mit kørekort i en alder af 27, men fandt hurtigt ud af de frække fordele ved det.

Når man er vokset op i storbyen tænker man ikke på en bil som en egentlig transportmulighed. Jeg fandt ud af at det var det, men også meget mere end det.

I den sene alder af 27år syntes jeg min børneopsparing havde trukket nok renter, og tog mig langt om længe sammen til at få taget det kørekort der skulle tage mig 9år at begynde på. Jeg havde aldrig rigtig
ANNONCE
Da jeg fik mit kørekort
kørt i bil, heller ikke som lille, for i en by som København er det simpelthen lettest at tage toget eller en ad bybusserne.

Men nu var det tid og jeg bestod da også uden problemer.

Dagen hvor køreprøven blev bestået tog jeg ud og købte en billig bil for resten af min opsparing. Der var lige nok til en lille brugt Alfa 145, og efter at have været hjemme og skifte tøj, kørte jeg nu ud mod skoven hvor min kæreste løber hver eftermiddag.

Jeg fandt et sted sidst på hans rute, han er en meget struktureret fyr så det er let at gennemskue hans daglige rytmer, og der gik da heller ikke længe før jeg kunne se hans lyse lokker nede af stien. Da han kom tættere på kaldte jeg ham ind i bilen. Sveden løb af hans krop, og den stærke lugt af sved og maskulinitet gjorde mig vildt tændt. Jeg ville ikke sige hvad vi skulle, men kørte rundt mens vi talte lidt om prøven, og hans dag på kontoret. Da vi kørte ud på motorvejen blev han lidt forvirret, men da jeg holdt ind på en rasteplads begyndte han at fatte meningen.
ANNONCE
Da jeg fik mit kørekort
Det var så småt ved at blive mørkt, og familien der holdt der da vi kørte ind på rastepladsen havde så småt spist deres madpakker og var igang med at pakke tingene tilbage i autocamperen. jeg vendte mig mod ham og bad ham tage hans bukser af, trøjen havde han allerede taget af da han begyndte at fryse pga. fugtigheden. Han var noget imod, men tanken om hvad der skulle til at ske var alligevel nok til han gjorde det næsten uden indvendinger.

Jeg kørte en finger ned over hans overkrop, og rundt i elastikken i hans boxershorts. Der kom lynhurtigt en reaktion, til stor overraskelse for os begge. Jeg spurgte om det ikke var på tide han tog dem af, mens jeg selv begyndte at åbne jakken og afsløre det sæt undertøj han havde givet mig til min fødselsdag.

Boxershortene ryger lynhurtigt af, da han ser jeg kun har hofteholdere på og intet indenunder. Han lagde på kommando sædet ned og jeg begyndte at bruge min mund, først rundt omkring for at pirre, og op ad hans krop modsat direkte til et blowjob som jeg plejer. Jeg satte mig istedet henover ham, og førte ham op i mig, til lyden af hans tungere vejrtrækning. Jeg var selv blevet helt vildt tændt og havde ikke brug for et forspil, jeg ville bare igang og heldigvis var vi enige. Jeg trak mig ned over ham i langsomme bevægelser, og løftede mig hurtig op, hvilket åbenbart irriterede ham en smule, for han lagde hænderne på mine hofter og trak mig hårdt i bund.

Det var skønt og jeg følte mig helt fyldt ud, men der var for lidt plads. Jeg åbnede døren og han satte sig op, bad mig blive siddende, og løftede mig ud af bilen mens han stadig var oppe i mig. Han lagde mig på kølerhjelmen og så fik jeg hele turen. Først kom jeg, så vendte ham mig om og fortsatte til vi begge kom. Og faldt sammen på den efterhånden lunkne motorhjelm. Jeg ved ikke hvor længe vi lå der, men ikke ret længe for der kom pludselig en stor skarp lyskegle lige imod os og vi skyndte os halvgrinende ind i bilen og afsted ud på motorvejen til vi kunne komme retur igen.

Behøver jeg sige det ikke var sidste gang mig og kæresten tog på tur?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce