Aniston

Curling

Er du træt af at bowle? Så prøv senhalvfemsernes store scoop, curling!

Jeg er startet på nyt arbejde. Jeg arbejder for Nesa og forsøger desperat at lære danskerne om fordelen ved det frie marked og det frie elvalg. Men denne historie tager sit udspring et helt andet sted og alligevel ikke.
Curling
Som nyansat blandt en masse andre nyansatte er det blevet ufatteligt in med teambuilding.

Teambuilding; "når nye mennesker skal rystes sammen og der skal skabes en B.S. Christiansen-agtig stemning ved hjælp af deltagelse i ligegyldige Carl Mar Møller aktiviteter og håbløse sportsgrene, kan også ske gennem militante ørkenvandringer i svenske skove med primitiv levevis og mad over bål"

Netop det med de håbløse sportsgrene, havde man på Nesa fundet ud af, lige var det, der skulle til for at give et fantastisk og ubrydeligt venskabs sammenhold i vores team. Jeg er midlertidigt af den opfattelse, at en 5-6000 kroner ekstra i lønningsposen ville lune gevaldigt, men hvad nytter det, når man nu skal bruge sin lørdag sammen med sine kollegaer på at kaste med sten og feje med koste?

Så der var ikke andet at gøre end at dyrke sine tømmermænd efter en tur på Jacques ved at møde op på Københavns hovedbanegård og bare vente på at morskaben skulle begynde. Godt udrustet med det rette curling udstyr og en bajer var jeg klar til at indtage Kastrup curling arena. Curling er for de uindviede et spil, der kun er blevet stort, fordi OL i Nagano blev transmitteret på et latterligt sent tidspunkt, der gjorde, at det kun var stive mennesker, der fulgte med og med TV2"s massive curling interesse blev sportsgrenen kult.
ANNONCE
Curling
Reglerne er enkle. Man skal glide en sten på 25 kilo fra den ene ende af en skøjtehal til den anden ende og lande den indenfor nogle ringe. Det virker garanteret som en forholdsvis enkel handling, men der en x-faktor, en ukendt spiller på banen, en sindssygt frustrerende ting kaldet is, der forstyrrer begreberne gevaldigt. Bedst som man tror, man har sit på det rene, går det galt. En eller anden instruktør type mener, at det er hensigtsmæssigt at tage en glidesål under den ene kondisko og pludselig kan man høre Stampe stå og sige "se Bambi, vandet er stift" "du skal passe på begge ender på samme tid" Jeg kan lige så godt indrømme det, jeg bliver aldrig en curling stjerne.

Men jeg må erkende at som spillet skrider frem, er det faktisk mere end almindeligt morsomt. Reglerne er forholdsvis enkle og jeg kan sagtens anbefale det. Curling er dog lidt dyrt man skal slippe 1300 kroner for 2 timers fejen med koste og råben weee weee. Men det er helt sikkert pengene værd.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce