Aniston

Cowboys & Aliens

Instruktør Jon Favreau er klar med en ny variation af aliengenren!

5 ud af 6 stjerner
Cowboys & Aliens
Daniel Graig (Casino Royale, The Golden Compass) leverer en solid og humorpræget præstation i COWBOYS & ALIENS, som er en noget anderledes historie om menneskets kamp mod rumvæsner.
Cowboys & Aliens
Daniel Graig spiller Jake Lonergan, en mand med hukommelsestab og et mystisk armbånd vinklet om sin arm, som han prøver at finde ud af hvor han har fra, samt forsøget på at finde sig selv igen.

Vi følger ham til en lille by, hvor han roder sig ud i problemer og bliver arresteret.

Det varer dog ikke længe før han bliver en fri mand igen, for da rumvæsnerne dukker op, finder Jake ud af at hans armbånd kan mere end bare at sidde uløseligt fast.

For med dette armbånd har han muligheden for at tage kampen op mod rumvæsnerne, og deres forsøg på at overtage jorden.
ANNONCE
Cowboys & Aliens
Han står dog ikke alene i kampen for at besejre det onde fra oven.

Han får følgeskab af Woodrow Dollerhyde (Harrison Ford) og Ella Swenson (Olivia Wilde), som begge har et regnskab at gøre op med rumvæsnerne.

Tempo, humor og visuelt i orden
Det er således opgøret mod de fremmede magter, samt den tiltalende gruppe bestående af Graig, Ford og Wilde som får denne film op på skinner.

Plottet er måske lidt løst hist og her, men i bund og grund er det en film der tiltaler mig voldsomt.

Den har en god sans for humor, og det visuelle mangler heller ikke noget.

FIlmen fortæller historien i en et tempo, som både er karakteriseret ved at holde sig pænt nede på jorden, samt at den kan bevæge sig i de høje luftlag.

Den glider let mellem disse lag, og det er en udsøgt fornøjelse at se på. For de fleste film nu om dage taber lidt af pusten, fordi det skal gå så forbandet stærkt i alle scener. COWBOYS & ALIENS er derfor en god gedigen film, som på en ny og raffineret måde fortæller historien om mennesket mod rumvæsnet.

Her hersker tvivlen ikke, for det er absolut en film, der er værd at se!


COWBOYS & ALIENS har premiere d. 1. september 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt