Aniston

Costa Brava - Scor her!

Sommerkatalogerne over rejsemål er begyndt at vælte ind. Hvis du er vil på en drukferie sydpå i sommerferien, er der nogle erfaringer du måske kan tage til dig her

Costa Brava ligger i Spanien (til dem der ikke er geografi-genier). Selve Costa Brava er en kyst tæt på Barcelona, der ligger ud til Middelhavet, og på den kyst ligger der selvfølgelig nogle byer. Calella, Lloret de Mar og Malgrat de Mar er nok de mest kendte, og her samles tusindvis af unge europæere hver sommer og drikker hjernen ud.

Calella
ANNONCE
Costa Brava - Scor her!
Denne by er indbegrebet af dansk. Bartenderne og DJ"sne er ofte danske og der er så mange unge danskere dernede, så man skal passe på med hvad man siger... måske forstår hende med den store røv dig?! Om dagen kan du ligge og sole dig ved swimmingpoolen på hotellet, eller ved stranden. Inden du hopper i havet, skal det lige siges at vandet i Middelhavet er meget salt og du brænder tæerne når du går i sandet. Om natten går byen helt amok. Diskotekerne sender limousiner ud, der kan hente gæsterne gratis og på hvert gadehjørne står der repræsentanter fra diskotekerne og lokker med gode tilbud. Et lille tip er at tage på danskerbaren Hansel & Gretel. De har de sjoveste bartendere, der ikke er bange for at danse på baren eller holde skyd-med-flødeskums-kamp og der er virkelig gang i den.

Når du har drukket dig godt stiv der, kan du så tage videre på diskotek. Der er nok at vælge imellem, men skal de fedeste nævnes, så er det Avenue, Colourland, Turisme 35, Jacaranda og Menfis. Menfis er stedet hvor alle danskere mødes, og her spiller de også meget dansk musik. Jeg tør godt garantere dig for, at du ikke går alene hjem...
ANNONCE
Costa Brava - Scor her!
Lloret de Mar

Byen har været overset indtil for et par år siden, hvor danskerne endelig fik øjenene op for den. Den ligner meget Calella, bare med større diskoteker, St. Trop, Tropics, Bumper"s Disco-Club med mere. Prøv især Colossos. Advarsel: selvom de lokker med tilbud i baren og andet sjov, så pas på! Hvis du bare er lidt for stiv, smider de dig ud! Det er egentlig en ret åndssvag regel, da de blander drinksene stærkt! I Spanien må der ikke udskænkes alkohol for unge under 18 år, men det skider diskotekerne på, og politiet også for den sags skyld. Det er her pengene tjenes, og så smider man ikke indtjeningskilden ud.

Malgrat de Mar

Hvis du ikke gider, at støde på danskere hele tiden, så er Malgrat de Mar sagen. Der er flere hollændere, englændere og tyskere, og byen har en rigtig hyggelig stemning. Tag på Waikiki for at varme op. Stedet har en hyggelig atmosfære og du kan få 1 liter sprut eller øl for 5 Euro, dvs. omkring 35 kr. Når du så har drukket dig stiv der, så tag på Tropicana og derfra videre på QK. Det er nok det fedeste diskotek i Malgrat. Den ene væg er af glas, og på den anden side af glasset er der en swimmingpool, hvor folk svømmer rundt i.
ANNONCE
Costa Brava - Scor her!
Hvis du er mellem 15-18 år, kan Costa Brava klart anbefales. Et godt overordnet tip er, at tage af sted med et af de mindre rejsebureauer, hvor du får rejsen billigere. Det er let at crashe en fest, som alle ungdomsselskaberne holder. Et andet godt råd er, at hvis du for eksempel bor i Calella, så tag en taxa til Malgrat eller Lloret en aften. Det koster ikke mere end 50-100 kr., og du vil da med stolthed i stemmen kunne sige, at du har hærget hele Costa Brava når du kommer hjem, ik?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce