Aniston

Cos flagship store er åbnet i Odense

Cos har netop åbnet den tredje butik i Danmark.

Cos flagship store er åbnet i Odense
Siden COS blev lanceret i London på Regent Street i marts 2007, er det blevet til hele 64 butikker fordelt i bl.a. England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Kina og Danmark, som nu har fået sin tredje flagship store.

I går slog Cos endelig dørene op for deres 550 kvadratmeter store butik i nr. 20 i en af Odenses ældste gader - nemlig i Vestergade.

Butikken er i to plan og indeholder fra dag ét hele kollektio­nen til både kvinder og herrer.

Hele forår/sommer 2013 kollektionen pryder således allerede butikken fra stuen til 1. sal. Kollektionen fokuserer denne gang på moderne værdier samtidigt med, at den tilbyder en verden af stilrent, enkelt og opnåeligt design i sommerens farver og helt nye materialer.


Se billeder fra åbningen og forår/sommer 2013 kollektionen nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Cos flagship store er åbnet i Odense
Cos flagship store er åbnet i Odense
COS er en del af en stor highstreet familie bestående af mærkerne; Monki, Weekday, Cheap Monday, & Other Storries og med H&M i spidsen.

COS komplimenterer H&M med det fælles forretningskoncept: Mode og kvalitet til en god pris og priser, der begynder, hvor H&M's slutter.

COS har et bredt produktsortiment, som er inddelt i flere forskellige koncepter, der indarbejder fashion essentials, moderniserede klassikere og de seneste tendenser for mænd og kvinder. 

www.cosstores.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce