Aniston

Copenhagen Fashion Week

Modeugen i København er skudt i gang. Og det er ikke alle arrangementer, man skal være VIP for at deltage i.

Hungrer du efter masser af mode? Copenhagen Fashion Week er heldigvis ikke kun for VIP's, kendisser og dem, der får lusket sig ind af bagdøren. Her er en række arrangementer, som er åbne for alle under modeugen i København.

Copenhagen Fashion Week
Ikke helt VIP nok til at blive inviteret til alle de fancy arrangementer i løbet af Copenhagen Fashion Week? Så tag dog til nogle af arrangementerne, der er åbne for alle, og få dit fashionfix!

Fashion Meeting Point i Magasin

Kig forbi i Magasin på Kongens Nytorv frem til den 14. august. Her kan du blandt andet se gårsdagens modeshows og blive opdateret gennem dagens udgave af DANSK Daily.

Exhibition David Andersen & Royal Copenhagen
Royal Copenhagen har ryddet hele den ene fløj af 2. sal i deres Flagship Store på Amagertorv i København og ladet designer David Andersen rykke ind med en udstilling af smukke couture kjoler og en såkaldt pop-up shop, dvs. en shop i shoppen, hvor AW10 kollektionen vil blive solgt.

Exhibition Margit Brandt
Margit Brandt kan opleves i Kunstindustrimuseet i Bredgade frem til 15. august. Her sættes fokus på dansk modehistorie med en udstilling af Margit Brandts modedesign fra den vigtige periode 1965-1980.

Gavekort hos Monki
Kig forbi i Monki på Købmagergade fredag den 13. august, hvor der vil være lidt godt til ganen, musik, balloner og ikke mindst et gavekort til Monki til de første 100, der kigger forbi fra kl. 10.00.

Verdens længste catwalk
Modeugen byder også på verdens længste catwalk i form af en 1,6 kilometer lang strækning fra Rådhuspladsen til Kgs. Nytorv. Hele 220 modeller tager dermed den lange tur den 14. august fra kl. 15.00.

Der er naturligvis masser af fester, konkurrencer og andre spændende events, som du kan tage del i som almindelig dødelig, så...  Kig forbi her og se den komplette eventkalender og hav så en god modeuge!

Credit: Istockphoto.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt