Aniston

Copenhagen Fashion Week: Wackerhaus AW14

Den danske designer bag Wackerhaus, Trine Wackerhausen, fremviste en kollektion med både herre- og sports-inspirerede undertoner.

Copenhagen Fashion Week: Wackerhaus AW14
Danske Wackerhaus, med designeren Trine Wackerhausen i spidsen, slog i forbindelse med Københavns modeuge dørene op for præsentationen af sin AW14 kollektion - MOUNT SPARKLE. En kollektion med inspiration fra Willumsens billede "En bjergbestigerske" og en hyldest til den stærke kvinde.

Wackerhaus' AW14-kollektion havde dermed fokus på den moderne kvinde, hvilket kom til udtryk i de gennemgående mønstre og print samt en lige men til tider oversized silhuet, domineret af herre- og sportsinspirerede undertoner.

Den gennemførte oversized silhuet var, med få undtagelser, holdt over bæltestedet, mens mønstre og print varierede fra prikker til striber.

Nederdele var kombineret med højhalsede bluser, der var fokus på jakkesæt, og kollektionen hyldede desuden det feminine med en smuk gulvlang kjole.

De herreinspirerede undertoner gjorde sig gældende i kollektionens enkelte suits, oversized blazere og frakker, mens det sportsinspirerede kom til udtryk gennem diverse mønstre, korte jakker og trænings-inspirerede bukser samt stylingen med sneakers, rygsække og reb, der var brugt som bælter.


Se evt. flere billeder af Wackerhaus' AW14-kollektion i galleriet.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Wackerhaus AW14
Copenhagen Fashion Week: Wackerhaus AW14
Om Wackerhaus:
Wackerhaus er et dansk brand, der kom til verden i 2003.

Trine Wackerhausen har i alle årene stået bag, og inspirationen til Wackerhaus' kollektioner kommer vanligt fra kunstens verden, det farverige, det nordiske og udspringer fra kærligheden til det innovative.

Se evt. mere om Wackerhaus her.


Pressefotos: Copenhagen Fashion Week
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce