Aniston

Copenhagen Fashion Week: Stine Goya

Stine Goyas SS12-kollektion byder på 99 luftballons og masser af prikker.

Copenhagen Fashion Week: Stine Goya
Stine Goyas SS12 kollektion blev under Københavns modeuge præsenteret på Københavns Rådhus og bød på masser af elegante og meget Goya'ske designs i et traditionelt modeshow med modeller i farverige designs og iført langhårede røde parykker, så de lignede humoristiske mini-kopier af designeren selv.

Spring/Summer 2012 a'la Stine Goya
Stine Goya tror på en forårs-/sommerkollektion 2012, med feminine og transparente detaljer.

Buksedragter i klassisk Stine Goya-mønster og -snit. Korte cardigans, såvel som lange oversize og flere forskellige farver (fra hver enderne af farveskalaen) i flere kombinationer.

Fra iøjenfaldende blokfarver til de lyse og transparente, mens printene fokuserede på luftballoner og store prikker.

Blokfarver igen
Blokfarverne er en af de store tendenser fra SS11.

Men Stine Goyas nye kollektion for forår og sommer 2011 fokuserer også en del på denne tendens.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Stine Goya
Farverne var iøjenfaldende pink og en varm gennemtrængende gul. Enten brugt som detaljer sammen med mere milde og udtonede farver. Men kollektionen viste også eksempelvis jakker og korte buksedragter i helt pink.

I følge Goyas univers holder blokfarverne altså stadig  - eller igen.

Lys pastel og transparenter
Lyse pastelfarver som turkis, lysegul og laksefarvet var desuden blandt de foretrukne i Stine Goyas kollektion, og farverne sås i både buksedragter, kjoler, cardigans og badedragterne ofte i transparente former.

Kollektionen bød på denne måde på en kombination af det fine, det sarte, det lette og det feminine.

Metallic
Herudover viste Stine Goya en række lækre og rå metallic-agtig guldfarver, som blev brugt kjoler, nederdele og bukser - store flader af metallic, som gav et helt specielt udtryk, men som fint blev kombineret med både minimalistisk sort og de meget dominerende blokfarver.

Metallic kan nemt blive "space-agtigt", men det indtryk fik man ikke i de kombinationer, som farverne blev brugt i.

Sort og hvid
De traditionelle sorte og hvide farver udgjorde også en del af den kollektion, som Stine Goya viste under Copenhagen Fashion Week '12.

Disse blev både kombineret med de markante guld-items, men også i en stilren sort-/hvid-kombinationer (i stil med den originale Bufon-klovn) og i vovede helt hvide kombinationer.

Hele indtrykket blev dermed enkelt, sofistikeret og feminint.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Stine Goya
Mønstre, buksedragter og detaljer
Udover de meget forskelligartede farver og farvekombinationer bød Stine Goyas nye kollektion for SS12 også på adskillige buksedragter i både ensfarvet og print og i forskellige længder.

Herudover var der tunikaer, bukser, korte jakker og masser af store prikker og luftballoner på podiet på Københavns Rådhus.

Alt i alt var kollektionen ikke Stine Goyas mest gennemførte, men den var meget "Goya'sk" og spækket med fine farver og print.

Snittene var velsiddende og feminine og præget af guldtråde, luftballoner og stjernestøv.

Hele showet blev sluttet af med en meget gravid Stine Goya på podiet sammen med modellerne, der var minikopier af hende selv med hendes meget karakteristiske røde hår og tunge pandehår.

Fotos af Conni Lagergreen Schmidt og pressebilleder fra copenhagenfashionweek.com/press
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce