Aniston

Copenhagen Fashion Week: Ole Yde

SS12 af den danske Haute Couture designer med ubeskrivelig sans for skønhed, ynde og feminint design.

Copenhagen Fashion Week: Ole Yde
Ole Yde bød ved modeugen i København på en Spring-/Summer-kollektion 2012, der var uden specifikke referencer til et tema, personer eller perioder. Kollektionen var vare moderne, feminin og klassisk elegance.

Dag to i den officielle modeuge i København bød på et eksklusivt og elegant presseshow i ægte dansk Haute Couture-stil.

I Klassik Moderne Møbelkunsts lokaler i Bredgade havde den danske Haute Couture-designer Ole Yde åbnet dørene til en feminin og elegant verden og dermed begyndte et nyt kapitel i eventyret - Ole Ydes Spring-/Summer-kollektion 2012. 

Det elegante show
Til tonerne af levende pianomusik var den traditionelle catwalk skiftet ud med møbelkunst og modeller, der var elegant placeret på hvide podier (hver og en med navn og beskrivelse).

Som kunstgenstande på et museum med enkel hverdagsmakeup, høje Audrey Hepburn-inspirerede frisurer og svøbt i modeskaberens velkendte og feminine Haute Couture-kjoler.


En kol
lektion uden specifikke referencer
Ole Yde bød på denne måde på en Spring-/Summer-kollektionen, der, trods de manglende referencer til temaer, personer eller perioder, sagtens kunne være inspireret af de forrige århundreders håndværk og feminine design - tilsat en smule fransk elegance anno 1900-tallet.

En feminin og poetisk kollektion med klassisk Ole Yde-signatur og detaljer bestående af sløjfer, blonder, broderi og flæser.

Kollektionen bød desuden på ladylike items som sensuelle blondecorsager, transparente overdele, plisserede skørter, og iøjefaldende halskraver. Rene og skarpe silhuetter, som skaber en kombination af enkelthed, ultimativ luksus og forfinelse var desuden bestanddele i kollektionen.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Ole Yde
Ole Yde havde brugt en farveskala, som spænder fra signaturens sorte og hvide kontraster, til bløde og pulverformige toner og helt til friske og levende farver.

Som helhed et eventyrligt Haute Couture-design med en gennemgående feminin tråd og enestående detaljer. 

En kollektion skabt af en dansk Haute Couture-designer med en ubeskrivelig sans for tradition, mode, skønhed, ynde og feminint design. Et eventyr, hvor det nye kapitels begyndelse er ved at tage form.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce