Aniston

Copenhagen Fashion Week: MAXJENNY

SS 2013-kollektion med farverige oversize elementer og bæredygtighed som fokus.

Et besøg på Gallery Trade Fair under modeugen i København blev for Aniston.dk et tilfældigt møde med det bæredygtige danske mærke MAXJENNY, som hævder, at det ikke handler om mode, som vi kender det.  Det handler om, hvordan tøjet er lavet.

Om MAXJENNY
MAXJENNY er et ungt og banebrydende avangarde mærke med fokus på bæredygtighed herunder det at bruge så få søm og meter stoffer i processen som muligt - og hele to "zero waste kollektioner", som rummer et stærkt miljømæssigt engagement gennem design innovation: The MAXJENNY outdoor og The MAXJENNY indoorsom også er en del af MAXJENNYs kommende SS13 kollektion.

MAXJENNY SS13 kollektion
MAXJENNYs SS13 kollektion "Urban Warrior" byder på gennemgående oversized elementer - i den avangarde kategori med både farverigt grafisk kunst print og enkelte ensfarvet og sorte elementer med facinerende detaljer, kraver eller snit.

Enkelte designs er desuden skabt efter den tanke, at man skal kunne bære elementet på flere forskellige måder - eksempelvis som kjole, jakke, top eller ændre udseende på kjolen. Alt afhængingt af, hvordan man svøber kroppen ind i materialet.

MAXJENNY har altså skabt en alsidig og bæredygtig kollektion med både det avangarde, det sporty, det casual, det moderigtige og det funktionelle univers som inspiration.

Se billeder fra standen og kollektionen nedenfor og i galleriet.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: MAXJENNY
Copenhagen Fashion Week: MAXJENNY
Copenhagen Fashion Week: MAXJENNY
Fotograf: Lise Emilia Nissen

Copyrigth: Aniston.dk
Del

Seneste nyt

Annonce