Aniston

Copenhagen Fashion Week: JewlsCph

Mai Manniches seneste designs i et både varmt, fint og gennemført show.

Modeugens catwalk-shows blev skudt i gang i Odd Fellow Palæet med Mai Manniches JewlsCph smykkemodeshow.

Gæsterne blev trakteret med fine smykke-hapsere, der var designet til anledningen af Vestford, samt kølige Martini cocktails og søde treats fra Simply Chocolate.

Palæets sal var i dagens anledning omdannet til catwalk med en storskærm, hvor Mai Manniches designs blev vist i en stilfuld og formfuldendt video, mens de smilende modeller viste smykkerne fra JewlsCph's kommende forår- og sommerkollektion.

Vi kan se frem til en smuk og alsidig kollektion fra Mai Manniches hånd med både orientalsk og moderne inspiration.

Mai Manniche tror stadig på statement halskæden til foråret og sommeren, hvilket tydeligt kom til udtryk i en række smukke og stilfulde halskæder med både afdæmpede og farverige sten.

Farverne var brune, blålige og flere grønne nuancer, og længderne på både halskæder og øreringene variererede fra de helt lange til de kortere og mindre iøjenfaldende.

Herudover havde Mai Manniche kombineret både korte, mellemlange og lange kæder, hvilket gav et fint luksus-bohemelook.

Alt i alt en fin og alsidig kollektion, der nok skal blive et hit blandt de mange JewlsCph-fans.


Se flere fotos fra eventen og JewlsCphs forårs- og sommerkollektion 2014 i galleriet.
ANNONCE
Mai Manniche og JewlsCph havde allieret sig med bl.a. Pura López, Pedro Garcia og Elsa Adams i forbindelse med showet. - Copenhagen Fashion Week: JewlsCph Mai Manniche og JewlsCph havde allieret sig med bl.a. Pura López, Pedro Garcia og Elsa Adams i forbindelse med showet.
En af JewlsCphs statement halskæder, smukke ringe og fine, rå stofarmbånd med vedhæng. - Copenhagen Fashion Week: JewlsCph En af JewlsCphs statement halskæder, smukke ringe og fine, rå stofarmbånd med vedhæng.
Halskæderne kan kombineres på kryds og tværs for et fint luksus-bohemelook. - Copenhagen Fashion Week: JewlsCph Halskæderne kan kombineres på kryds og tværs for et fint luksus-bohemelook.
Grøn, blå, sølv, guld og oxideret var blandt de metaller og farver, der gik igen i JewlsCphs kommende smykkedesigns. - Copenhagen Fashion Week: JewlsCph Grøn, blå, sølv, guld og oxideret var blandt de metaller og farver, der gik igen i JewlsCphs kommende smykkedesigns.
De lange halskæder er for alvor tilbage igen. - Copenhagen Fashion Week: JewlsCph De lange halskæder er for alvor tilbage igen.
Del

Seneste nyt

Annonce