Aniston

Copenhagen Fashion Week: Ida Sjöstedt

AW13-kollektion med pels, overdådige kjoler og sweatshirt med glimmer.

Modeugens besøg på Gallery Trade Fair bød på kollektioner fra både danske og udenlandske mærker - heriblandt den svenske designer Ida Sjöstedts mærke af samme navn, som Aniston.dk også kom forbi under modeugen i august, hvor væggen og stativerne dog repræsenterede Ida Sjöstedt aktuelle SS13 kollektion

Og denne gang var besøget en mindst ligeså eventyrlig oplevelse som sidst. Ida Sjöstedts univers er stadig lige så romantisk, feminint og prinsesseagtigt. Og væggen, stativerne og, denne gang, sofaen var prydet af Ida Sjöstedts kommende AW13-kollektion.

Ida Sjöstedts efterår-/vinterkollektion bød på pels i både jakke- og kraveversioner, en enkelt sports-inspireret sweatshirt med glimmer og skrift, og masser af overdådige kjoler og nederdele i både knæ- og gulvlange versioner og med gennemgående samt feminine detaljer og materialer som blonder, tyl, silke, pailletter og glimmer. 

Farveskalaen var enkel, klassisk og feminin med sort, midnatsblå, og rød som de gennemgående farver og sølv samt guld som detaljerne.

Den hvide kjole fra den snart aktuelle forårs-og sommerkollektion var repræsenteret igen, dog i en kortere udgave.


Se billederne fra standen og kollektionen nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Ida Sjöstedt
Copenhagen Fashion Week: Ida Sjöstedt
Copenhagen Fashion Week: Ida Sjöstedt
Del

Seneste nyt

Annonce