Aniston

Copenhagen Fashion Week: Edith&Ella

AW13 kollektion.

Aniston.dk begyndte bl.a. modeugens første dag med et glamourøst show hos Edith&Ella - det ekstremt feminine danske brand, som leder tankerne hen på alt, hvad der er ladylike.

Her var vi vidne til en feminin kollektion, der var præget af både blomsterprint, sarte og gennemtrængende blokfarver, feminine retro-prikkede skjorter og en klar fornemmelse af både 1950'ernes ladylike-stil med pencilskirts, skjorter, og taljerede kjoler med A-skirt a'la Christian Dior og 1960'ernes Twiggy-inspiration med A-formede kjoler og de fine runde kraver, som både prydede skjorter, toppe og kjoler. 

Den lille, overraskende og iøjnefaldende detalje var dog den gennemgående støvede gul farve, det sarte dyreprint, som kom til syne i en kjole, et par sko, en blazer og en taske.

Kombinationen af en netop ovennævnte blazer i leopardprint, en rød top med blonder, den feminine 1960'er inspirerede Twiggy-krave og den skotsternede skolepige-nederdel, det røde jakkesæt med den prikkede retroskjorte under, og at samtlige tasker var så femine, så ladylike og elegante, at man skulle tro, de var taget ud af 1950'erne årti eller Mad Men-serien, hvis det da ikke lige var, fordi de enten var prydet med fine terning-lignende motiver, en lille fin pistol eller Edith&Ellas trofaste symbol - Kirsebæret., som kun gør det endnu bedre og skaber den fine balance mellem 1950'ernes ladylike og vor tid.


Se billeder fra Edith&Ella's AW13 show nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Edith&Ella
Copenhagen Fashion Week: Edith&Ella
Copenhagen Fashion Week: Edith&Ella
Billeder: www.copenhagenfashionweek.com
Del

Seneste nyt

Annonce