Aniston

Copenhagen Fashion Week: David Andersen

Cut Couture i Odd Fellow Palæet - med smukke couture-kjoler og slik-buffet.

Foto: Sandra Schjødt - Aniston.dk - Copenhagen Fashion Week: David Andersen Foto: Sandra Schjødt - Aniston.dk
Dagen før Copenhagen Fashion Week og dermed også før det officielle modeuge-program inviterede den danske Haute Couture-designer med forkærlighed for sort og det androgyne look, David Andersen, til Cut Couture-visning, luksuriøse bobler og slik-buffet i det mondæne Old Fellow Palæ i Bredgade.

Her præsenterede David Andersen sin overdådige Haute Couture-kollektion: Cut Couture med skræddersyede jakkesæt til herrerne og utallige af feminine og gulvlange kjoler med smukke detaljer, blonder, markerede taljer og smykke-elementer. Den velduftende og enestående David Andersen x Haribo Couture-kollektion med Haute Couture-kjole lavet af Haribos Rotella-lakrids blev naturligvis også fremvist, og var nok det mest opsigtsvækkende ved hele arrangementet.

Lakridskjolen var i øvrigt ikke den eneste måde, hvorpå Haribo var repræsenteret under eventen. Midt mellem champagne og couture-kjoler kunne gæsterne nemlig slå sig løs i en overdådige buffet med slik i alle afskygninger, macaroons og lækre trøfler.


Se billeder fra David Andersen Cut Couture-visning nedenfor og i galleriet.
ANNONCE
Foto: Sandra Schjødt - Aniston.dk - Copenhagen Fashion Week: David Andersen Foto: Sandra Schjødt - Aniston.dk
Del

Seneste nyt

ANNONCE