Aniston

Copenhagen Fashion Week: Benedikte Utzon

SS12-kollektionen blev understreget af tribal-glam makeup ved modeugens show.

Copenhagen Fashion Week: Benedikte Utzon
Aniston.dk besøgte Benedikte Utzons modeshow inden dørene blev åbnet for publikum ved dette prs modeuge i København.

Her fik vi mulighed for at nyde prøverne og "the making" af et helt specielt makeup-look, som var kreeret af L'Oréal Paris' chef makeupartist Anne Staunsager.

Det var et dramatisk tribal-glam makeup-look, der blev skabt til at understrege Benedikte Utzons ørken-look i hendes SS12 kollektion.

Ørkenens dyr - med fjer på
Benedikte Utzons nye kollektion var inspireret af ørkenens dyr og skabt af en camouflage-agtig palet af naturlige kakifarver, der var drysset med guld i form af eksempelvis palietter.

Der var dog ikke tale om en outdoor-agtig gadepræget kolletion. Den var tværtimod meget feminin - men brugbar på alle måder.

Benedikte Utzons kollektion, der blev vist d. 4. august i Aller Media-bygningen på Havneholmen, var dog fyldt med kontraster, og hele showet blev sluttet af med en meget speciel kjole, der var pyntet med en slags store, lyse fjer.

Det rå og det fine
Kontrasterne i Benedikte Utzons ørkenlandskab gik igen i et meget specielt og stærkt makeup-look, der var skabt af L'Oréal Paris' chef makeupartist Anne Staunsager.

"Ørkenens magt og dyrenes musik har været de bærende kræfter i kollektionen med bløde silhuetter og sensuelle undertoner," fortalte Benedikte Utzon om sine inspirationskilder.

Anne Staunsager fortæller om makeup-looket:

"Ud fra kollektionens tribal-glam udtryk har vi skabt et dramatisk og smukt look, hvor det rå møder det fine."
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Benedikte Utzon
Øjne i fokus
Øjnene var klart i fokus i looket, der var skabt med sort eyeliner, malet fra globen op til brynet i en bred streg og videre ud i tindingen, så den næsten ligger som en spektakulær vinge hen over øjet.

Den sorte skygge er malet op over brynene i små streger a'la buskede, markante bryn og en skinnende sort metallic skygge er duppet over hele det sorte område.

Selve øjenlåget og vipperne er bare, mens kindbenene er markeret kraftigt. Som et nik til de støvede ørkenfarver er læberne er tegnet op med en mat beige læbestift.
ANNONCE
Del

Seneste nyt