Aniston

Copenhagen Fashion Week: Barbara I Gongini

Forår- og sommer 2014 kollektion i et gennemgående mørkt, feminint og avantgarde univers.

Copenhagen Fashion Week: Barbara I Gongini
Modeugens tredje, og for vores vedkommende også sidste, dag blev bl.a. rundet af med et overdådigt og teater-agtigt modeshow fra det dystre og avantgarde univers, der kendetegner designeren Barbara I Gongini.

Her blev vi først overrasket af Barbara I Gonginis præsentation af den kommende herrekollektionen, som i en elegant, atypisk og spektakulær sceneoptræden gled over i det velkendte, mørke og androgyne univers.

Den mindre herrekollektionen blev afløst af  damekollektionen, som ligeledes blev fremvist i en lidt atypisk catwalk-koreografi, idet modellerne blandt andet hjalp hinanden i lag-på-lag designs på catwalken.

Den rå, avantgarde og typiske Barbara I Gongini-stil var lagt fra start og blev gennemført ned til mindste detalje med fine overraskelser undervejs i form af bl.a. en række vilde couture-showpieces, der gav wow-effekt for alle pengene.

Der var tænkt i det hele taget tænkt i underholdning af publikum. Alt sammen for at understrege det dystre univers, som var præget af lag-på-lag looks, oversized kjoler, lange frakker samt jakker og cardigans med asymmetriske snit, masser af sort, transparens, læder og tyl samt de skulpturelle udtryk, som vi kun kan beundre Barbara I Gongini for.


Se billederne fra showet neden for og i galleriet.
ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: Barbara I Gongini
Copenhagen Fashion Week: Barbara I Gongini
Fotos: Copenhagen Fashion Week
Del

Seneste nyt

Annonce