Aniston

Copenhagen Fashion Festival

Modeugen i København byder også på lækkerier til dem uden invitationer til modeshows.

Senere på ugen går det løs: Københavns modeuge skydes i gang med modeshows, champagne-sipperi og modefester. 

Men bare fordi man ikke har fået væltet sin indbakke med invitationer til diverse modeshows og smarte events, kan man godt nyde modeugen alligevel. 

Traditionen tro løber Copenhagen Fashion Festival nemlig også af stablen i modeuge-dagene. Og festivallen er åben for alle, der interesserer sig for mode, skønhed, sjov og alt det andet gode i livet.
ANNONCE
TRESemmés Lead Stylist Lasse Pedersen - Copenhagen Fashion Festival TRESemmés Lead Stylist Lasse Pedersen
TRESemmé Blow Out Bar
En af de ting, som du kan få lov til at nyde ganske gratis, er TRESemmés fine Blow Out Bar på Nytorv i indre by.

De byder nemlig på styling under ledelse af TRESemmés Lead Stylist Lasse Pedersen, som har et team af internationale stylister med i Blow Out Baren.


Du finder TRESemmé Blow Out Bar på Nytorv fra torsdag den 30. januar til og med lørdag den 1. februar mellem kl. 12-18 alle dagene.
ANNONCE
Få tips og tricks tip lækker makeup his The Body Shop - Copenhagen Fashion Festival Få tips og tricks tip lækker makeup his The Body Shop
Makeup hos The Body Shop
Hvis ansigtet også skal have en omgang lækker forkælelse, så kan du lægge vejen forbi hos The Body Shop, som byder på en gratis makeup-konsultation i deres butikker på Frederiksberggade og i Østergade.

Når du har været i stolen hos en af de dygtige makeupartister, kan du passende shoppe The Body Shops specielle 3 for 2's pris i hele makeupsortimentet.


The Body Shop tilbyder gratis makeup-konsultationer fra 29. januar til 2. februar.
ANNONCE
Makeover hos Saint Tropez
Hvis makeup og hår ikke er nok, kan vejen også gå forbi Saint Tropez på Vimmelskaftet eller Købmagergade, hvor du kan få en styling med en personal shopper.

Herudover vanker der goodiebags til de første 50 købende kunder, tilbud og forfriskninger.


Besøg Saint Tropez på Fashion Night Out den 31. januar kl. 15-18.


Copenhagen Fashion Festival løber af stablen fra den 29. januar til den 2. februar. Du kan se hele programmet for Copenhagen Fashion Festival her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt