Aniston

Copenhagen Design Week '11

Tag et smugkig på Muutos nyeste designvidundere.

Copenhagen Design Week '11
Det er kun anden gang, Copenhagen Design Week løber af stablen. Men man ser den tydeligt i det københavnske bybillede, når man bevæger sig gennem centrum.

Designerugen er kun lige blevet skudt i gang i dag, og det blev blandt andet fejret med en festlig Muuto-reception i CasaShop i det indre København her til eftermiddag.

Design omkring os
Copenhagen Design Week 2011 bliver afholdt fra i dag og frem til den 6. september, hvor der vil være en række arrangementer og udstillinger rundt omkring i byen, som sætter fokus på design i og omkring hjemmet.

Det handler alt sammen om design inden for arkitektur, interieur og alt det andet design, som vi ellers omgiver os med.
ANNONCE
Copenhagen Design Week '11
Skandinavisk og brugbart design
Invitationen fra Muuto og CasaShop lokkede med et smugkig på Muutos nye, spændende designs, som så småt er på vej i handlen. 

Nyhederne og en række gamle kendinge fra Muuto var derfor skubbet helt frem i butikken, hvor også en DJ sørgede for lækre toner, mens der blev serveret Campari-drinks og undertegnedes favoritlæskedrik: VitaminWater.

Alt i alt lutter lækkerier! Muutos bud på den nye sæson inden for interieurdesign så nemlig yderst spændende ud - og naturligvis også både meget skandinavisk og brugbar, hvilket er noget af det, der altid karakteriserer Muutos designs. 

Nyhederne fra Muuto
Muutos nye designs til hjemmet var blandt andet Around-bordene, som er små sofa- eller sideborde i lækkert, råt look og Under the Bell-lampen, som er en stor, louge-agtig lampe, der giver et dæmpet lys, og som er udført i genbrugte plastflasker ligesom Restore-opbevaringen, der blev lanceret for nogen tid siden.

Herudover lancerer Muuto nu en spændende og enkelt opbevaringsløsning samt en super fin karaffel med korkprop/-bold på toppen, der (sjovt nok) har fået navnet Corky.

Er du i nærheden af CasaShop i løbet ad Copenhagen Design Week 2011, kan du jo selv få syn for, at Muuto endnu engang har fremtryllet en række små designvidundere, som meget vel kunne gå hen og blive moderne klassikere. Men du kan jo starte med selv at smugkigge i galleriet ovenfor.


Se mere om Copenhagen Design Week 2011 her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce