Aniston

Cool-Kidz

Du og dine poder kan nu få danskproducerede badeprodukter - helt uden alt det grimme.

Er du mor til et barn eller flere, som du gerne vil forkæle med nogle gode produkter til badeværelset? 

Så vil det glæde dig, at du nu kan købe en serie af helt specielle og meget fine badeprodukter, der er producerede i Danmark, og som er helt "rene" - både i den forstand, at ungerne bliver rene, når de bliver vasket med dem, og at de er helt uden både parabener, farvestoffer, silikoner, lanolin og hormonforstyrrende stoffer.

Til cool unger
ANNONCE
Cool-Kidz
Den nye badeserie hedder "Cool-Kidz" og er en lidt sjov serie med shampoo, balsam, creme og olier specielt til børn og med fine børnevenlige mærkater på flaskerne. 

Produkterne er derfor søde at se på, men uden alle de hæslige plastikdippedutter, man ellers sommetider ser på produkter til børn. Så du kan rent faktisk holde ud at se på dem, når de står på badeværelseshylden!


En mor stiller krav
Kvinden bag Cool-Kidz hedder Louise og er selv mor til to dejlige unger på 3 og 5 år - samt frisør.

Hun efterlyste gennem lang tid en badeserie til sine egne børn, men syntes, det var svært at finde noget, der både levede op til hendes krav, og som børnene samtidigt ville finde interessante.

Det var ikke nemt, og derfor tog moren skeen i egen hånd!

Det er nu blevet til en serie af lækre badeprodukter til børn - som både børn og voksne bliver glade for.

Lige til at spise
Det helt specielle ved Cool-Kidz badeserien er, at den henvender sig til små børn - en overset målgruppe i forhold til hud- og hårplejeprodukter, da de fleste produkter enten henvender sig til de helt små eller voksne.

Herudover er der hverken brugt allergifremkaldende stoffer eller parabener i produktionen. Od aromaduftene, der er brugt, er levnedsmiddelgodkendte og bruges blandt andet også i fremstillingen af bolcher og vitaminpiller. Så produkterne dufter, som var de lige til at spise.

Produkterne i Cool-Kidz-serien har Louise fremstillet sammen med www.Urtegaarden.dk, og de er netop kommet i handlen.

Ren med frugt
Her på Aniston.dk har vi været så heldige at få lov til at prøve en shampoo, og det er et lækkert produkt.

Cool-Kidz shampooen dufter nemlig mildt af frugt og vasker fint rent. 

Produkterne ligger i den dyre ende, men hvis alternativet er eksem, allergi eller skrigende unger, så er de bestemt værd at betale for.

Og husk, at mor også gerne må låne lidt af de lækre produkter, hvis hun får lyst!

Cool-Kidz-serien indeholder shampoo med ananas, banan og jordbær til vejl. udsalgspris på 89 kr. for 100 ml, balsam med fersken samt jordbærcreme til vejl. udsalgspris 129 kr./100 ml., badeolie med kirsebær til vejl. udsalgspris på 129 kr./250 ml. og neutral kropsolie til vejl. udsalgspris på 149 kr./100 ml.

Se mere om Cool-Kidz her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce