Aniston

Comfort Zone Sacred Nature

Aniston.dk har testet de økologiske nyheder.

Comfort Zone Sacred Nature
Det italienske spa-hudplejebrand Comfort Zone har netop udvidet deres økologiske sortiment med to helt nye produkter, som er lige til at forkæle kroppen med.

Den økologiske del af Comfort Zone-serien, som går under navnet Sacred Nature, indeholder således nu også en Cleansing Oil og en Body Butter, som er lige til at nyde i og efter badet.
ANNONCE
Comfort Zone Sacred Nature
Sacred Nature Bio-certified Cleansing Oil
Når dagens bad skal være en nydelse, så er en almindelig showergel ikke nødvendigvis nok. Nej, der skal mere til at skabe lidt forkælelsesstemning, og dette "mere" kunne meget ved være Cleansing Oil fra Comfort Zones Sacred Nature-serie.

Den nye Cleansing Oil dufter naturligt og friskt, og så er den en slags olie-gel'e, som man fordeler på huden ligesom en showergel.

Den er lidt tyndere end en almindelig showergel, og så skummer denmildt og har en ret lækker effekt på huden, fordi man både kan mærke, at den rengør, men også at den plejer.

Huden er således dejligt blød, når man er færdig i badet og tør igen.

En normal showegel kan nemt udtørre huden. Men det gør Cleansing Oil'en faktisk heller ikke. Tværtimod lader den til at tilføje en lille snert fugt, som hænger ved dagen ud - og som er meget tiltrængt i denne kolde tid.

Sacred Nature Cleansing Oil indeholder blandt andet ekstrakt fra sommerfuglebusk, der blandt andet har anti-age-effekt. Herudover er der ikke brugt almindeligt, kedeligt vand til oil'en. Den indeholder i stedet orangevand.

Alt dette til sammen gør Cleansing Oil'en til et virkeligt behageligt bekendtskab, der både dufter godt, er rent og virker både blødgørende og fugtgivende på huden. Og så kan den bruges hver dag!
ANNONCE
Comfort Zone Sacred Nature
Sacred Nature Bio-certified Body Butter
Efter badet er det dejligt at kunne forkæle kroppen med en fed creme, der nærer huden.

Det kan Comfort Zone naturligvis også klare med deres Sacred Nature-nyhed: Bio-certified Body Butter.

Cremen er virkeligt fed og lækker, og så kommer den i den fineste krukke med trælåg. Og det gør jo ikke noget, at hudplejeprodukter også ser lækre ud (ofte er det jo faktisk en ret stor del af oplevelsen ...) 

Den trænger rimeligt hurtigt ind og dufter rigtigt mildt og lækkert!

Body Butter'en indeholder også ekstrakt fra sommerfuglebusk og er derfor ligeledes et anti-age-produkt. Herudover indeholder dem buritiolie, der stammer fra en brasiliansk palme, der også er kendt som "livets træ", og som er rig på antioxidanter. 

Scared Nature Body Butter er desuden lavet med orangevand, karitésmør, der er fyldt med fedtsyrer og vitaminer, samt jojobaolier, der er rig på lipider og tocopheroler. Så cremen må siges at være noget af en vitaminbombe for huden  - og det kan mærkes!

Comfort Zone Sacred Nature
Comfort Zone Sacred Nature-serien er baseret på 99 % naturlige ingredienser og er ecocert-godkendt. Serien bekæmper både alderstegn og beskytter DNA. Produkterne er desuden helt fri for parabner, mineralske olier, silikoner, syntetisk parfume og farvestoffer.


Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Oil har en vejl. udsalgspris på 195 kr. Comfort Zone Sacred Nature Body Butter har en vejl. udsalgspris på 445 kr. Serien forhandles hos udvalgte hudplejekliniker og spaer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt