Aniston

Combo cowboys

Har lavet tonerne til julefrokosten 2008.

Julefrokosterne er så småt sparket igang, det eneste der egentlig mangler...foruden måske en masse sne... er en julefrokostsang som er up to date.Det gør de københavnske hip hop drenge Combo nu noget ved.
Combo cowboys
Først kom deres fuldeinfluenza, og nu er de så on the spot med deres seneste juleinfluenza. Mit tip er, at det så absolut, må blive årets mest spillede til
Combo er ikke noget nyt navn for det københavnske hip hop miljø, fakta er at samtlige medlemmer ikke kun laver deres eget coole musik, men også sætter deres præg på tingene som skribenter på
Combo blev dannet i 2005 da Lex_L, der dengang spillede en række jobs med Brun, mødte marco over en øl på et job til Ballerup-festival.
Ugen efter mødtes Lex_L & Marco i Graven-studiet og da Brun kom forbi blev der købt en kasse øl, doneret et beat fra Es og nummeret 'Det indre barn' blev skrevet og indspillet i løbet af natten.
Det blev starten på Combo og de tre drenge(røve) har braget der ud af lige siden! Med sig i ryggen har Combo producere som LB_Boogie, Adam Sampler , Sicknature, O-jay og som nævnt Gravens egen Es der til hverdag også er en del af producerteamet Madness4Real.
Combo er således konstellationen af tre kvalitetsbevidste idioter, der bidrager med hver deres særpræg til gruppen.
Tre halvgamle drenge der nægter at overgive sig til voksenlivet og i stedet vælger at bruge deres nætter på at iagttage, drikke, skrive, gå i boxen og indspille deres tanker over musik til alle der har lyst til at feste med eller bare lytte.

Tjek sangen og videoen ud her:
ANNONCE
Combo cowboys
Del

Seneste nyt