Aniston

Colbie Caillet

Efter smash hittet Bobbly, er hun nu klar med albummet Coco

Colbie Caillat er en af de nye spændende kunstnere, som kommer fra den virtuelle verden, og som vi helt sikkert kommer til at opleve meget mere af i fremtiden.
Colbie Caillet
Hvis man tidligere ville noget med sin musik, gjorde man det ved hårdt benarbejde samt ved at sende masser af demobånd til alt hvad der var indenfor musikindustrien. Det er i dag ikke længere den eneste måde, efter at den virtuelle verden har lukket op for masser af andre muligheder. Colbie er en af dem som har benyttet sig af den mulighed, og dermed scoret jackpot.

MySpace hed hendes indgangsvinkel. På hendes profil lagde hun sangen Bubbly, og kort efter var hun den mest hørte kvindelige popsangerinde, vel at mærke uden label. Hun holdt sig der i hele fire måneder, samtidig med at nummeret Bubbly blev hørt 31 millioner gange.

Egentlig burde det ikke have været nødvendigt for hende, eftersom hun ikke er helt uvant med branchen. Hendes far er nemlig ingen mindre end Ken Caillat, produceren som har stået bag albums af blandt andet Billy Idol og Alice Cooper. Også albums som Fleetwood Mac's Tusk og Rumours, kan han skrive på sit resume, så Colbie har så at sige fået musikken ind med modermælken.

Hendes utraditionelle valg har dog alligevel ikke været så dårligt endda, for Universal fik øjnene op for hende, og i februar udgav hun albummet Coco. 

Lyt til Bubbly her  
ANNONCE
Colbie Caillet
Del

Seneste nyt

Annonce