Aniston

Coca-Cola + Riedel

What a difference a glass makes.

Coca-Cola + Riedel
Da jeg forleden var inviteret til glassmagning hos Riedel, var det specielt de nye Riedel Coca-Cola glas, jeg var spændt på at prøve.

Der var ellers også linet op med flotte O-glas fra Riedel og de skønneste rødvine. Men det var altså Coca-Cola + Riedel glasset, der for alvor havde piret min nysgerrighed.

At Riedel laver glas til soft drinks er helt nyt. Og at valget faldt på Coca-Cola kan ikke komme bag på nogen, når man tænker på, hvor meget Coca-Cola der egentlig bliver konsumeret på verdensplan hver evig eneste dag.

De nye Coca-Cola + Riedel glas er udført i specialdesignet krystalglas. De er lavet i et samarbejde mellem Coca-Cola og glasproducenten Riedel. Og selvom man udemærket godt ved, at det rette glas kan gøre noget helt specielt for den enkelte vin eller spiritus, så kan man alligevel godt være skeptisk ift., hvad et glas kan gøre, når det handler om en ganske almindelig Coca-Cola. Derfor tog vi i forbindelse med smagningen også en mundfuld direkte fra flasken, nogle tåre fra et plastikbæger, som jo dræber smagen og boblerne i colaen fuldstændig, og så til sidst fra Riedels Coca-Cola glas, som faktisk fik den gode Coca-Cola-smag helt rigtigt frem.

Det handler alt sammen om formen på glasset, og det er ganske imponerende at tænke på. Men det virker ikke desto mindre, og Coca-Cola x Riedel glassene må vist være lidt af en musthave for vaskeægte Coca-Cola-fans!

Nu mangler Riedel bare, hvis de skal gøre mig sådan rigtig glad, at lave et glas, som får smagen af en kold Pepsi Max fra dåse frem!Coca-Cola + Riedel har en vejl. pris på 90 kr. og forhandles bl.a. på Riedels egen webshop.
ANNONCE
Coca-Cola-glassene fra Riedel kommer i en ret så sej cylinder. - Coca-Cola + Riedel Coca-Cola-glassene fra Riedel kommer i en ret så sej cylinder.
Del

Seneste nyt