Aniston

Coaching - find det bedste i dig selv

Kan en coach hjælpe dig med at opfylde dine mål?

Nu er der professionel hjælp at hente, hvis du har svært ved at nå dine mål, eller er i tvivl om nogle valg. En coach kan hjælpe dig med at få mere indsigt, selvtillid og mod, så din tøvende og søgende sjæl forvandles til en mere tilfreds ildsjæl.

Hvem går til en coach?
ANNONCE
Coaching - find det bedste i dig selv
Hvis du er et menneske, som ønsker forbedringer på et eller flere områder af dit liv, er du kandidat til at kunne få glæde af coaching. Et coachingforløb kan hjælpe folk med mange typer af ønsker. Det kan være personlige, karrieremæssige eller helt andre problemer. Måske vil du tabe dig, have bedre økonomi eller kommunikere bedre med folk omkring dig? Mulighederne er mange, og modsat dét at gå til terapeut eller psykolog, vil klienten og coachen ikke henlede opmærksomheden på fortiden, men udelukkende på nutiden og fremtiden. 
 
Løsningerne findes i os selv
Kunsten ved at være coach er at stille de rette spørgsmål til klienten, som giver klienten en større forståelse af de tanker og holdninger, der virker som en stopklods for drømmene. Stopklodsen er én, vi selv har skabt. Filosofien bag coaching er netop, at løsningsmulighederne på problemerne findes i os selv.  
 
Hvordan kan en coach hjælpe dig?
Hvis du er i tvivl om, hvilke veje du skal gå uddannelsesmæssigt, arbejdsmæssigt eller personligt, så kan en coach hjælpe dig med at gøre de diffuse tanker til nogle konkrete mål. En coach leder dig så at sige på sporet af, hvilke drømme du vil have opfyldt og hjælper dig med at tage fat på de tanker, der forhindrer dig i at få succes. Det handler især om at bryde den opfattelse, du har af dig selv. Du har måske en drøm om at blive skuespiller, men noget holder dig alligevel tilbage efter at gå efter målet. Måske skal du tro noget mere på dig selv? Måske har du andre drømme, som også lurer i baghovedet? Eller måske er der noget helt andet, der trænger sig på som forstyrrende tankemylder. Klienten og coachen indgår i en dialog, hvor coachen stiller spørgsmål til klienten som f.eks.: Hvad vil du? Hvorfor? Og hvad forhindrer dig i at gøre det? Når målet gradvist bliver defineret, kan I sammen lægge en plan for, hvordan du så opnår det. 

At nå målet
For at planen skal lykkes, er det vigtigt, at du præcis ved, hvad dine værdier og visioner er. Dine værdier er ikke nødvendigvis de samme som din veninde, dine forældre eller kæresten. Og når du kan formulere dit mål klart, vil det være nemmere at forfølge det. I arbejdet med dit mål, skal du hele tiden have dit mål for øje og udskifte de negative tankemønstre med positive. Forandringer sker ikke over natten, så du skal være målrettet og vige uden om de forhindringer, som sandsynligvis dukker op hen af vejen. Men har du fået nogle redskaber af en coach, kan du finde dit potentiale frem. Med andre ord - finde det bedste i dig selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt