Aniston

Clipper The

Nyhed med fokus på både økologi og fairtrade.

Når det er the-tid med veninderne, er det rart at kunne invitere på en god, naturlig og økologisk kop the, der også ser lidt fin ud. Det kan du med Clipper The, som netop er landet i Danmark.

Clipper The
Clipper The, som markedsfører sig med fine indpakninger, der er inspireret af 'Alice i Eventyrland', er nu kommet til Danmark. Danskerne får dermed et bredt sortiment af økologiske drikke, der desuden er Fairtrade-certificerede.

Clipper, der tog sin start tilbage i 1984, er et af Englands største Fairtrade the-producenter, og firmaet har desuden vundet priser for deres naturlige, udvalgte Fairtrade the-sortiment.

I følge producenten anvendes kun de bedste og reneste ingredienser til theen, og Clipper samarbejder udelukkende med producenter, der har som målsætning konstant at forbedre leveforhold og arbejdsvilkår for deres ansatte samt deres familier.
Clipper The
Fairtrade og ingen no-no's
Fairtrade-idéen kom sig af, at Mike og Lorraine Brehme, der er stiftere af Clipper, så, hvilke forhold de ansatte arbejdede under i the-plantagerne. De oplevede desuden børnearbejdere og tænkte, at det ikke er en måde at tjene sine penge på.

Dermed startede Fairtrade-produktionen af 'Clipper The', og de kan nu bryste sig af at være Englands første og førende Fairtrade-firma.

Clipper er anerkendt for at producere the af den fineste kvalitet- og det er da også det, der er inde i pakkerne og smagen af Clipper The, der har givet Clipper priser inden for kategorien drikkevarer.  

Clipper theposer er desuden ublegede, og de er ikke tilsat nogen former for kunstige farvestoffer. Poserne kan derfor komposteres sammen med resten af det nedbrydelige køkkenaffald.

Sortimentet
Clipper The er lanceret i Danmark af NatureSource med følgende sortiment: Sort the: Earl Grey, Assam, Assam med Vanilje, English Breakfast. Indian Chai, Koffeinfri Everyday Tea. Grøn the: Grøn the samt Grøn the med aloevera & citrus. Urte-/Infusion the: Kamille, Pebermynte, Pebermynte og Vanilje, Lakridsrod, Rooibos, Brændenælde, Citron Ingefær, Hindbærblad, Lakridsrod, Orange & Coconut, Wild Berry. Hvid the: Hvid the, Hvid The med Appelsin, Hvid the med Pebermynte og Hvid the med Vanilje.

Clipper The kan blandt andet købes hos NatureSource.
Del